Domů Profil prodejce Potěšílek
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Železný Brod, ČR
  • 286 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (90) 100%
Nadšenci: 248
Aktivita: aktivní
Prodáno: 286
Registrace: 13.12.2012
Město: Železný Brod
Stát: ČR

Potěšílek

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Potěšílek – to jsou dřevátka na hraní. Skřítci, pohádkové postavičky, človíčci, zvířátka.... Přišli za naší holčičkou Miškou, protože si přála mít obyvatele do hradů z kostek, domečků a ohrádek i do lesních chaloupek a úkrytů, které staví pro skřítky. Rodí se u nás v domečku pod Kozákovem. Těčko mají dřevěné a ač jsou malí, mají v soběčást silného stromu, ze kterého vyrostli, letokruhy a moudrost věků, šumění listí, ptačí zpěv...Myšlenka a dotek člověka jim vetkli něco z koloběhu života, zrození, dětství, hry, učení, poznání...

 

Děkuji!

Děkuji za srdíčka, komentáře, hodnocení, zakázky, vracející se zákazníky... je to pro mě obrovská motivace, zpětná vazba i možnost dělat a rozvíjet co mne baví, co pro mne má smysl.  Počítači a internetu věnuji jen nezbytně nutné množství času, a přestože bych ráda odpověděla, poděkovala a reagovala na vše, volný čas vkládám jinam, nezlobte se proto na mě a vězte, že si Vás vážím ze srdce a děkuji!

 

 

Poštovné se snažím vybírat co nejvýhodnější s adekvátním pojištěním. Na riziko odběratele mohu poslat figurky i obyčejným nepojištěným dopisem.

Dřevo je hoblované, broušené, ale občas má na řezu místy hrubší strukturu, nebo nějakou menší nedokonalost, která prozrazuje, že se jedná o ruční výrobu ne úplně vybavených nadšenců...nic z toho ale není na závadu - účel dětské hračky bohatě plní, nejsou nebezpečné – žádné třísky nikde nekoukají. Precizní vyhlazení jemným šmirglem pro exkluzivní kousky je možné za příplatek na přání.

 

 

Autorské hračky Potěšílek jsou vyřezané z masivního tvrdého dřeva, ručně malované barvami, které splňují normy pro povrchovou úpravu dětských hraček. Jsou vhodným doplňkem k dřevěným kostkám.

Hračky mají rády i malé děti, ale nejsou vhodné na kousání a pozor na vdechnutí, nebo spolknutí malých figurek. U rizikového věku (do tří let) doporučuji hru se dřevátky s dohledem dospělého.

 

 

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Potěšílek

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--