Domů Profil prodejce Divadlo loutkové
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Bystřice pod Hostýnem, ČR
  • 62 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 58
Aktivita: aktivní
Prodáno: 62
Registrace: 14.12.2012
Město: Bystřice pod Hostýnem
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 13.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Divadlo loutkové

/ Prodávající
Novinky
637911
11.7.2017 Dobrý den všem, kteří zavítali na mé stránky zde na Fleru. Veškeré zboží je prozatím nedostupné a to do odvolání! Děkuji za pochopení a za přízeň. Hezký den.

............VÍTEJTE VE SVĚTĚ LOUTEK A POHÁDKOVÝCH        

                                POSTAVIČEK..............

Jsem mamkou na rodičovské dovolené a mám 2 syny (4 a 2 roky). K výrobě loutkových divadel mě přivedl zájem našeho staršího syna o loutková divadla. Mé první divadlo jsem tvořila asi 2měsíce a bylo určeno jako dárek pro syny k Vánocům. Jelikož mě práce na divadle velice bavila , divadlo pro syny už bylo hotové a na rodičovské mi tvůrčí práce chyběla, rozhodla jsem se, že si znovu sama navrhnu, namaluju a zrealizuju výrobu zcela originálních divadélek „ve velkém“. Veškerá práce na divadle je tedy má, ruční. Otec mi pomáhá co se týká dřevěných částí divadla. Velké díky patří i mému manželovi:o)

...Výroba divadélek mě moc moc baví a naplňuje!!! Proto bych byla ráda, kdyby se Vám divadlo líbilo a má práce přispěla k inspiraci Vaší i Vašich dětí...

Vaše děti si jistě oblíbí roztomilé pohádkové postavy, které divadlo obsahuje a strávíte tak spoustu krásných společných chvil při jeho hraní.

Je možné objednat si buď : 1) celý komplet tj. divadlo se třemi zadními kulisami (les, zámek,   chaloupka)  a 12 loutek, které máte možnost nakombinovat si sami z celkem 22 různých loutek.

nebo : 2) samostatné loutky

Při objednání více loutek se platí jen 1 poštovné!

Poštovné se odvíjí od počtu (hmotnosti) objednaného zboží!Nepřesáhne však 108Kč.

Balíček posílám (po připsání peněz na můj účet) Českou poštou tzv. Balíkem do ruky, který garantuje dodání do druhého pracovního dne:o)

Pokud by si někdo přál poslat zboží formou obyčejného balíku, poštovné je kolem 80 Kč, ale již není garantována doba dodání do druhého pracovního dne,ale doba se pohybuje kolem 5ti pracovních dnů.

Znovu jsem objevila krásu drátkování...! Přibližně před 6ti lety jsem začala drátkovat a drátkovala jsem hlavně šperky(naušnice, náhrdelníky), ale i různé zápichy a dekorace na záclony apod. Nyní se k tomu zase vracím a do svého zboží jsem vložila pár svých nových výtvorů! Tak nakoukněte:o)...

Způsob dopravy
česká pošta-balík do ruky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Divadlo loutkové

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--