Domů Profil prodejce Pepiinooo
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Těchonín, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 30.12.2012
Město: Těchonín
Stát: ČR

Pepiinooo

/ Prodávající
Novinky
115187
13.2.2013 Chystá se další rybářská sezóna, udělejte radost rybářovi ve Vašem okolí sadou dokonalých imitací z mojí nabídky.

Dobrý den, jsem rád, že jste navštívili můj profil na Fleru. Chtěl bych Vám zde nabídnout imitace určené pro lov ryb muškaření a na umělou mušku.

V dávných dobách, když rybáři obcházeli kolem říčních toků, si všimli toho, že se na hladině jejich oblíbených řek a potoků objevovala kolečka. Tato kolečka znamenala rybí aktivitu. Jednotlivé ryby se tak pásly na vodní hladině a pojídaly ve velkém hmyz, který v tenké blance vodní hladiny uvízl. Tito rybáři zjišťovali, jaké druhy hmyzu ryby pojídají a následně ho začali napodobovat a pokoušeli se na něj lovit tyto nenasytné ryby. Vznikl tak jedinečný a velice sportovní druh lovu, kterému se do dnešní doby říká muškaření.

Já jsem jedním z muškařů, kteří se snaží imitovat mušky sobě vlastním způsobem, jenž je svou precizností jedinečný. Vzniklé imitace jsou v maximální míře věrnými a lovené ryby je přijímají s bezmeznou důvěrou.

Informace k prodeji mušek:

V případě Vašeho zájmu je možná dohoda o objednání menšího počtu jednotlivých mušek, nejméně však 5ks. Případně je možné vyhotovit sadu mušek dle Vašeho přání, kdy doporučuji mít v sadě minimálně 3ks od jedné mušky, Vámi požadované sady vyhotovíme v počtu nejméně 12ks mušek. Počet kusu lze domluvit.

 

Vítejte

 

 

NAVŠTIVTE I TYTO OBCHŮDKY, STOJÍ TO ZA TO !!!

//www.fler.cz/kathys
//www.fler.cz/lenka-poselova

Způsob dopravy
Zboží Vám zašlu Českou poštou v bublinkové obálce nebo krabičce. Cena za poštovné je závislá na aktuální ceníku České pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pepiinooo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--