Domů Profil prodejce JáDřevák
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Kolín, ČR
  • 64 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 64
Registrace: 8.1.2013
Město: Kolín
Stát: ČR

JáDřevák

/ Prodávající
Novinky
662973
16.10.2017 Kvůli studijním povinnostem se mohou některé objednávky do odvolání zpozdit - tzn. že nejsem schopna odesílat objednávky ihned. Děkujeme za pochopení :)

 JáDřevák

dřevěné, přírodní, tradiční, inovativní, rukodělné, originální, svéhlavé

Inspiraci čerpám všude kolem sebe, na procházkách, ve škole, dokonce i pod skříní. Vyrábím také tašky, které jsou vyrobené z recyklovaného oblečení. Potisk na textil je mého návrhu i provedení.

 

Není problém udělat zboží na přání dle Vašich požadavků.

Máme nové stránky na Facebook.com a to pod názvem: JáDřevák (Zde podávám podrobnější informace o výrobcích, fotky jak zboží vzniká a také je zde pár návodů)

 

Hmyz a brouci lezou snad úplně všude, často mne zaráželo, proč se lidem tak hnusí. Možná jsou pro nás moc malí a záhadní - tolik odlišní. Dokáží přežít ve světě, kterému my říkáme "malý". Šperky i potisky s motivem hmyzu vznikají z fascinace jejich tvarem těla a stylem života. Vznikla tak řada unikátních ručně malovaných amuletů, které mohou sloužit jako sbírka hmyzu, aniž by jakýkoli malý tvor přišel k úhoně.

Elfí uši jsou záušnice inspirované kouzelným světem. Část záušnice se přiloží na ucho a druhá část se zahákne z druhé strany. Jsou vyrobené z hliníkového drátu, aby šel lépe ohýbat a mohl se tak přizpůsobit každému uchu. Barevná paleta drátů na trhu je široká, proto Vám můžu vyrobit elfí uši na přání.

 

 

 Zajímá mne mnoho věcí, mám mnoho koníčků a nejvíc mne těší, když mohu své věci poslat do světa.

 

Pro balení každé objednávky používám bublinkovou folii, nebo obálku s bublinkovou folií uvnitř. Při balení kolikrát používám střídavě vrstvy bublinkové folie a papíru. Balíček balím co nejpevněji (pošťáci s tím kolikrát hází jak s uhlím), aby odolal i hrubšímu pádu.

Kvůli studiu trávím čas mezi Kolínem a Ústím nad Labem. Pokud bydlíte v blízkosti a měli by jste zájem o nákup, lze se domluvit předem na osobním předání.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JáDřevák

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--