Domů Profil prodejce Romana-art
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Karlovy Vary, ČR
  • 202 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (33) 100%
Nadšenci: 138
Aktivita: aktivní
Prodáno: 202
Registrace: 8.1.2013
Město: Karlovy Vary
Stát: ČR

Romana-art

/ Prodávající
Novinky
172312
19.8.2013 Chcete vědět, JAKÁ JE ZÁKLADNÍ BARVA VAŠÍ AURY? Pak zavítejte na můj nový blog ... Ke každé barvě aury jsou navíc k zakoupení originální šperky ...

Vítám vás v obchodě Romana Art ...

Zavítali jste do míst, kde najdete  něco pro potěchu oka, ducha i pro zdraví...

TĚLOVÉ SVÍCE - V poslední době je to velmi žádaný způsob, jak se zbavovat obtíží, které nás trápí. Metoda svíčkování je stará přes 2000 let a v současnosti si nachází čím dál více příznivců. Svíce funguje podobně jako vysavač. Přiloží se přes filtr (papírový kapesník) na pokožku (místo volíte podle potřeby, bolesti apod.). Horní konec svíce se zapálí a komínový efekt při hoření vytahuje problém z těla ven. Svíčkování nám pomáhá zbavit se neduhů, se kterými se tělo potýká. Ať už jsou to bolesti, otoky, záněty, rýma nebo "jen" stres a vypětí. 

ENERGETICKÉ OBRAZY - Mojí velikou radostí je malování, ať už vezmu do ruky suchý pastel nebo žehličku a voskovky. Po absolvování kurzu psychografie (automatické kresby) jsem spojila malování s programováním obrazů a některé obrazy tak přináší do života nejen potěchu pro oko, ale dokáží i pomoci. Jejich síla je mnohdy až neskutečná. Vedle programovaných obrazů maluji i s "čistou hlavou", nechvávám se vést z hůry a takové obrazy pak přináší spolu s obrazem i posleství (afirmaci).

PŘÍVĚSKY A DRAHÉ KAMENY - Kameny jsou skvělými průvodci a pomocníky v našich životech a pokud jim otevřeme dveře, mohou nám hodně ulehčit cestu, po které se ubíráme, případně nás vyvést ze slepé uličky.

Na Romana-art najdete přívěsky, náramky, náhrdelníky i náušnice. V tomto čase chystám nové kolekce, které budou vystavené na přelomu září/říjen. 

Přeji vám příjemné brouzdání po mých stránkách, ať se vám u mě líbí a mé zboží Vám přináší radost i užitek ...Šlápnul vedle

Romana-Art

Způsob dopravy
Doprava Českou poštou. Poštovné a balné 42 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Romana-art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--