Domů Profil prodejce Ištabela
  • Prodejce od r. 2013
  • Jablonec nad Nisou, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 25.1.2013
Město: Jablonec nad Nisou
Stát: ČR

Ištabela

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ištabela představuje kolekci exkluzivní bižuterie z produkce jablonecké výtvarnice Radky Chocholoušové. Jde o autorský šperk vytvářený jako originál nebo malé série (do 10ks) zejména s využitím nové technologie tvarované plastické „perleti“, inspirované krásou a noblesou "snových princezen", avšak volně a z pozice soudobého designu.

Kolekce „Sněžná královna“ stojí na unikátní výrobě plastových perel, které jsou vyráběny stejným způsobem jako ručně vinuté perle skleněné. Tato jedinečná technologie umožňuje výrobu velkých korálů, které vypadají jako skleněné, avšak jsou velmi lehké, neboť sklo pouze imitují!!! Při této speciální výrobě se používá čistý plastový granulát, do kterého se přidává pigment nebo perleť nebo obojí. Tím se dociluje naprosté plnosti materiálu. Perle se nikdy neoprýskají a když Vám náhodou upadnou, nerozbijí se. Každá takto ručně vyrobená perle je originál a není úplnou kopií perly předešlé.

Jak šperky vznikají

"Na vývoji nových šperků neustále pracuji a postupně dohledávám ideální dodavatele komponentů, spolupracuji  s českými výrobci. Není jednoduché nacházet vždy, to co k naplnění své vize potřebuji. Výrobky jsou tvořené s největší pozorností a pečlivostí, pokud se někde vyskytne nějaký nedostatek při převzetí nebo užívání zboží, obraťte se prosím na mne a vše doladíme a vyřešíme.

Při práci ráda kombinuji různorodé materiály a zkouším nová spojení. V budoucnu mám v plánu vytvářet celé sady, přidat stříbrné komponenty, rozšířit možnosti ojedinělé výroby české bižuterie a spolupracovat s dalšími úžasnými a milými lidmi."

Způsob dopravy
zboží je před odesláním pečlivě zabaleno a uloženo ve speciální kartonové kazetě, která je pro každý typ šperku vyrobena. Balíček posílám ihned po připsání uvedené částky na účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ištabela

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--