Domů Profil prodejce Blanches.Art
Blanka Zdeňková
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Praha, ČR
  • 43 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 47
Aktivita: aktivní
Prodáno: 43
Registrace: 3.2.2013
Město: Praha
Stát: ČR

Blanches.Art

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
O mně

Vždy jsem měla ráda výtvarku a strašně se těšila (asi jako jediná holka ze třídy) na školní dílny... Milovala jsem dědovu garáž plnou nářadí, hřebíků, prkýnek a barev... Ráda jsem vyráběla ze dřeva, řezala, vrtala, zatloukala hřebíky... kamkoliv jsem směla i nesměla... :) 

Milovala jsem prázdniny u babičky, které uměla šít a měla v zásobě velké množství látek, stužek, krajek, knoflíků... Ráda jsem pozorovala, jak pod jejími úžasně šikovnými prsty vzniká model, který pak budou všichni obdivovat :) Trpělivě a laskavě mě učila mnoha ručním pracem... 

Jak život přirozeně běžel... zůstaly tyto moje radosti odložené na později, někde v zadním šuplíku.Pracovala jsem v bance s přesnými a strohými čísly a fantazii nedávala ani šanci.

První velkou výzvou pro mne bylo přání, mojí, tehdy tříleté, dcerky - mít vždy stejnou kabelku jako mám já... Tak vznikla kolekce určená maminkám a jejich holčičkám, doplněná o další holčičí nezbytnosti, pod názvem: "MÁMA A JÁ" 

Druhou velkou výzvou pro mne byla moje zahrada.Toužila jsem mít kolem sebe venku originální dekorace, které slouží nejen jako potěšení pro oko, ale třeba jako pítko pro ptáky. Odlila jsem tehdy první betonové listy, které se setkaly s velkým úspěchem a na mnohá přání následně vytvořila zahradní kolekci originálních betonových dekorací :"BETON DECOR" 

Na hodinách keramiky jsem znovu probudila svoji další velkou radost a oblíbenou tvorbu z hlíny a vytvořila kolekci panenek "ZAHRADNIC" a "KERAMICKÝCH KVĚTŮ." 

Moje současná tvorba je plná barev, pláten a štětců... Učím se s nimi zacházet pod vedením svých milých učitelů - umělkyně Ivon Danziger a akademického malíře Leoše Suchana. 

Pokud se vám moje práce líbí, navštivte moji PRODEJNÍ GALERII...

Vybírejte, nakupujte, sdílejte :)

 

 

 
Způsob dopravy
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Blanches.Art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--