Domů Profil prodejce Hliněná pec
  • Prodejce od r. 2013
  • Unhošť, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 16
Aktivita: -
Registrace: 26.2.2013
Město: Unhošť
Stát: ČR

Hliněná pec

/ Prodávající
Novinky
149663
31.5.2013 Právě jsme zlevnili naši pizza pec!!!

Vítáme Vás v našem virtuálním krámku :)

Jsme Hliněná pec a milujeme oheň, hlínu a dobré jídlo. Věnujeme se výrobě hliněných pecí kamen a tandooru, které Vám tu hlavně ukážeme.

Tandoor je a mobilní pec kónického tvaru pocházející z období krále Gilgameše. Dodnes je   oblíbenou součástí východní kuchyně. Tandoor se tradičně nahřívá pálením uhlí nebo dřeva uvnitř nádoby, takže se jídlo vystavuje jak přímému ohni, tak i teplotě generované ohněm. Je tedy možné připravovat jídlo jak pečením nad samotným ohněm, žárem z keramických zdí po odhrabání uhlí, nebo je možné jídlo udit v kouři z tuku kapajícího na uhlí. Sám design tandooru je hybridem mezi tradiční zděnou pecí a zemní troubou. Jedná se o skvělý doplněk do Vaší zahrady a může Vám poskytnout vynikající způsob jak trávit čas s přáteli.

 



 

 

Naše firma se dříve zabývala jen výrobou tradičních pecí a krbů , ale po návštěvě Ázerbájdžánu, kde je tandoor k viděni velice často, jsme se usoudili, že je škoda, že v České republice se o něm moc neví. A proto jsme zavedli výrobu i tady. Tandoory vyrábíme tradičními způsoby z ekologických materiálů a všechny postupy provádíme ručně.

//vimeo.com/65736629


Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hliněná pec

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--