Domů Profil prodejce juta
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Jičín, ČR
  • 28 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 37
Aktivita: aktivní
Prodáno: 28
Registrace: 19.4.2009
Město: Jičín
Stát: ČR

juta

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v obchůdku u Juty!

 

Hlavním povoláním houslistickým se slabinou k tvorbě a inspiraci zvenčí..

Obchůdek Juta vznikl, protože se výtvory už nevešly do bytu.. A bude to asi jen horší..:)) Takže budeme moc rádi, když si v tomto obchůdku něco vyberete - aspoň bude možnost vytvořit něco nového a doma se bude dát projít :))..

 

Již léta malujeme abstraktní obrazy, poslední dobou se soustřeďujeme také na dekor prostředí.

 

Suchá vazba je krásným tvůrčím procesem, ve kterém se dá uvázat kousek duše prostředí, ve kterém bude aranžmá bydlet..

Nejraději  tvoříme na přání a snažíme se vyhovět všem očekáváním, požadavkům a nárokům. Rádi vytvoříme i něco pro Vás.. Výsledky takovýchto počinů si můžete prohlédnout v mém blogu.

Nebojte se vazby se posláním v balíku neponičí - dáváme je do spousty novin a navíc je v krabici vždy nějak upevníme, takže cestou nemohou dostat mořskou nemoc..:)

 

Mé malované obrazy obvykle mívají větší formáty, technikou pro nás stále zůstává už několik let malba prsty bez použití štětce. Malování osobně říkáme hry s barvami, ve kterých se prolíná můj duševní svět, kterému každý (zvenčí) rozumí jinak. Konkrétní tvary v malbách bývají uzavřeny, ale poslední dobou se tu a tam objeví nějaký objekt, který má pevný tvar..

 

Pokud byste měli zájem  o více kusů jednoho výrobku - napiště mi a domluvíme se. Závisí to na dostupnosti materiálu v roční období (to hlavně u suchých vazeb) a dalších okolnostech.

 

Možná jste už o nás slyšeli na vlnách rádia Regina či Hradce Králové, kde jsme spolu povídali o našem orchestrálním angažmá v Mexiku. Pokud ne a zajímá Vás, jak jsme se tam měli a co jsme tam dělali - klikněte na následující odkaz:

//www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player.html?id=00914322&br=64&s=1

 

Občas výrobky zde vystavené nenápadně zmizí, protože máme možnost prodávat i jinde.. Tak se nezlobte, pokud jste si na některý udělali zálusk :).

 

Jsme moc rádi, že jste zavítali do tohoto obchůdku - bylo nám ctí a milerádi vás tu uvidíme někdy příště!!

 

Vaše Juta

 

P.S.: Nabízíme Vám možnost sdruženého poslání za jedno poštovné výrobků od Juty a od emMoi. Platí se to vyšší, ale i tak na tom ušetříte..:)

Způsob dopravy
Česká pošta Pokud jste z Brna či z Jičína - rádi Vám vybrané zboží předám osobně. Možnost osobního předání i v Dačicích, ale to jen pokud na to nespěcháte.. Suché vazby jsou lehounké takže samozřejmě platíte jen jedno poštovné, pokud si objednáte více kusů (vejdou se do toho cca 2 - 3ks). U věnců je to jinak - nekdy se musi trochu pridat, ale neni to tak strasne.. Velké vazby lze zaslat na přání i službou PPL. Balíčky mohu na přání poslat s příplatkem křehké či s příplatkem na vyšší pojištění. Ale doposud nebylo ani jednoho potřeba.. Krabice nekupuji nové, ale používám ty, které někdo už nepotřebuje..:)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od juta

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--