Domů Profil prodejce ivi-na
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Kroměříž, ČR
  • 104 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (47) 100%
Nadšenci: 222
Aktivita: aktivní
Prodáno: 104
Registrace: 4.3.2013
Město: Kroměříž
Stát: ČR

ivi-na

/ Prodávající
Novinky
933500
21.2.2021 Po předlouhé době nový medvídek, pro radost:-)

můj nejnovější a nejmilovanější medvídek

R o z k l i k n ě t e   s i   n o v é   m e d v ě d í   z á l o ž k y   p r o f i l u  :-)

Ahoj, jmenuju se Iveta a ta slečna v profilu nejsem já, to je jen obrázek, který jsem kreslila. Kreslení miluju, ale vůbec na něj nemám čas:-)

Už dlouhé roky sbírám medvídky. Mám jich stovky. Zčásti je to moje zásluha (mánie):-) zčásti je to ale "vina" mých přátel, známých, rodiny, kteří této mé vášně využili a tak jsem při každé myslitelné i nemyslitelné příležitosti místo překvapivých dárků dostávala medvědy...

Sbírám také kamení. Minerály. Šutry. Kamenolom ve všech svých domovech si ale vytvářím sama, protože nejradši mám šutry vlastnoručně nalezené a nakopané, hlavně ty české. Kamínků mám víc než medvědů. Zatím:-)

Nepříznivý poměr se snažím dorovnat šitím vlastních medvídků... Je to moje velká vášeň a láska. Krásný pocit, když se pod rukama vyloupne medvídek, koukne na vás a řekne vám své jméno:-)

Pojďte se se mnou potěšit několika mými výtvory:-)


mikromedvídci Dian a Diana Miniperličkovi - 2,5 cm, 3 cm

medvědička Travička Zelená Rozkvetlá Má asi 22 cm, v hlavičce loc-line kloub, který umožňuje pohyb hlavičky ve všech pozicích, a na víčkách horní i dolní řasy

medvědička Křemenka Je to mechová víla, v kloboučku bydlí její malá kámoška. Víla má asi 20 cm, v hlavičce loc-line kloub, na víčkách horní i dolní řasy

Karamelka s boudičkou - pejsek má 6 cm na výšku, je plně pohyblivý (vrtí i ocáskem... když se mu chce):-D

číča Mijú

 

mamina čičina Linečka a její kotě Mourek

medvídek Chomáček se svým dárkem flísovým králíčkem - přináší Vánoční atmosféru

medvídek Pufinek - měří 50 cm. Je to mazlíček do náruče:-)

medvídek Samuel Livington (8,5 cm) - získal dvě ceny na mezinárodní soutěži Doll Prague 2015. Je to cestovatel. Menžestrový kabátek s kapucí je svlékací. Medvídek má moc krásné oči s dlouhými řasami.

1.cena v mezinárodní soutěži ITBAA 2017 - v kategorii zpracování námětu
"Tři slepé myšky"


medvídek Pusínek (46 cm), loc-line v hlavičce (doll-armature)


medvídek Cuddleen (46 cm), loc-line v hlavičce (doll-armature)

medvídci Kaštánci (8 cm)

B y l o  n e b y l o,  P l y š o v é  k r á l o v s t v í . . .

 

m e d v ě d í  v í l a  S v ě t l u š k a (18 cm)

A v žádném solidním království nechybí nějaké to kouzelné světýlko. Musela jsem proto i do toho našeho království, které je více než solidní!!, světýlko pořídit... A aby bylo opravdu kouzelné, stala se z obyčejného svtelného paprsku víla. S křidélky, tykadly, lampičkou a.... chlupatýma ušima:-) Protože ať je to jak chce, každá bytost v našem království je přece jen od základu především chlupatým medvídkem!:-)

Na svět se Světluška dívá trochu vykuleně... Myslím, že to má od toho věčného koukání do kouzelného plamínku lampičky, když čaruje. A čaruje často:-) Protože dobra a lásky je na světě pořád málo. Tak tomu poměru Světluška pomáhá, seč jí plamínek stačí.

m e d v í d e k  L e d o v ý  C h l o u p e k (34 cm)

A to takhle jednoho dne za svitu sluníčka zasněžilo a z té třpytivé zlatobílé krásy se narodil medvídek. Dostal jméno Ledový Chloupek - podle chloupků jinovatky, které se mu tvořily v ledovém vzduchu pod ňufákem, když spokojeně ve spánku oddechoval...

Je to pořádný macík, jak se na ledového medvídka patří! Měří 34 cm a váží 600 gramů... Hodně toho sní, ale výhoda je, že už rozhodně neporoste a nepřibere. Leďánek - jak mu mazlivě říkám - má úchvatné bledě modré oči. Stejné barvy, jakou má nebe za jasných chladných a slunečných dnů. Krásné oči lemují blyštivé horní a dolní řasy bílé barvy - to na památku křehké jinovatky.

 

P o p e l k a  P í s k l e  a  j e j í  p e j s e k  T ř i o ř í š e k (19 cm)

No aby v království nebyla také nějaká ta pracovitá, majetkem chudá, ale láskou bohatá, překrásná Popelka! A pohopitelně, také s věrným průvodcem, pouličním oříškem Třioříškem.

 

p r i n c e z n a  Z l a t a v a T e d d y (19 cm)

V království nesmí chybět princezna. V tom našem je malá něžná Zlatava. Už je skoro na vdávání, tak pan král rozhodl, že je nejvyšší čas ukázat její krásu a přednosti světu. Princezna je ze starého šlechtického rodu Teddyjů. Znak tohoto rodu nosí na starobronzovém medailonku kolem krku. Je to -  pochopitelně - pětiprstá medvědí tlapka s drápky.

 

 

S a n d r a  O k a t á  (26 cm)

Malá Sandruška sice není žádná kouzelná bytost, za to je ale okouzlující. Na první pohled si ji zamilujete. Myslím, že hlavně díky jejímu absolutně bezbrannému a vlídnému pohledu...

S á r a  S l u n í č k o  (24 cm)

....a včera, při západu slunce, se u nás narodila medvědička Sára. A jak ji paprsky zapadajícího slunce hladily, vybarvila se její srst do úžasné, zlatavě oranžové barvy a do očí jí vklouzla sluneční záře. A poslední prozářené obláčky na obloze se jí usadily za ouška a pod bradu, a tak má Sárinka zlatobíle střapaté uši a pod krkem zlatavě bílou náprsenku. A z mizejících paprsků slunce jsem Sárince utkala růže do vlasů a lehounkou noční košilku.

 

 

 

k o č i č k a   M i j ú  (27 cm)

k o č i č k a   L í z i n k a  (23 cm)

 

 

m e d v í d e k  P i n  v  j e h e l n í č k o v é m  d o m e č k u  (9 cm)

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ivi-na

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--