Domů Profil prodejce petrušeli
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Nýřany, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 25
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 28.4.2009
Město: Nýřany
Stát: ČR

petrušeli

/ Prodávající
Novinky
5897
7.2.2011 broží! :)

Dobrý den,

jmenuji se Petra a učím se ... učím se vyplnit profil na Fleru, šít, šperkovat i plstit (v tom všem jsem samouk), učím se pracovat s keramickou hlínou (to se učím hlavně na kurzech u Potery), učím se míň mluvit a víc se smát a ... taky se učím hebrejsky, od toho koncové šeli v mé flérové přezdívce - v hebrejštině to znamená "moje". Každou věc, kterou dělám, dělám tak, jako bych ji dělala pro sebe, všechny mám stejně ráda. Občas je opravdu těžké se jich vzdát, ale doufám, že u nových majitelů najdou šťastný domov ;) Doufám, že tak budou dělat radost i jinde (třeba zrovna vám) a navíc ... mám prostě malý pokoj :D Nejčastěji a nejradši tvořím věci z přírodních materiálů, barevné a originální, málokdy dělám jednu věc vícekrát. 

 

Pokud se budete chtít na něco zeptat nebo budete mít nějakou přípomínku či komentář, neváhejte se na mě obrátit :) Děkuji za váš čas a ...

... příjemné podívání případně parádní ponošení

Petruše 

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím České pošty co nejdříve po připsání platby na účet. Pokud si vyberete více věcí najednou, platíte samozřejmě jen jedno poštovné ... to bývá obvykle kolem 50 korun. Své věci posílám do světa vždy pečlivě zabalené. V Nýřanech a Plzni (a také kdekoliv po cestě mezi nimi) možnosti osobního předání či přezkoušení. Několikrát za měsíc se objevuji také v Olomouci, kde studuji.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od petrušeli

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--