Domů Profil prodejce milaask
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Nové Město nad Metují, ČR
  • 284 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (62) 100%
Nadšenci: 45
Aktivita: aktivní
Prodáno: 284
Registrace: 29.4.2009
Město: Nové Město nad Metují
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 2.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

milaask

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj u mého tvoření.

Zdravím všechny tvořilky, které také propadly kráse Papírové krajky. Cestou vlastních chyb a omylů pomalu pronikám do těchto technik a trávím s touto činností spoustu času, který je pro mě relax. Tyto techniky jsou u nás zatím dost neznámé, ale pomalu přibývají nadšenci, kteří se jí věnují. Jde o vytlační obrázku do pergamenového papíru pomocí speciálních kulatých rydel a dalších pomůcek značky Pergamano International. A vzniká dech beroucí neokoukaná krása podobná krajce, proto také Papírová krajka. Toto ruční řemeslo s dlouhou historii a má své nadšence po celém světě. Při tvoření se využívá spousty možností, které se pomalu učím používat a využívat. Pro Papírovou krajku jsou typické ozdobné zoubkované okraje a vysřihovaný křížek. Je to hodně o čase, trpělivosti a pohodě. Upřednostňuji kvalitu před kvantitou.  Každé přáníčko má vložený bílý papír na vepsání textu a je v ochranném foliovém obalu. Budu ráda, pokud moje přáníčka najdou cestu k Vám a udělají radost.

 

Tato technika mě nakonec tak oslovila, že jsem se po několika letém zdokonalování přihlásila k mezinárodní zkoušce Academie Pergamano International a v květnu(2012) jsem zpracovala zkouškový projekt, který komise v Holandsku ohodnotila kladně a já se stala první a zatím jedinou certifikovanou učitelkou firmy Pergamano International pro Českou republiku a zároveň i koordinátorkou pro ČR. Zvu všechny koho toto téma zajímá na své stránky  //www.pergamano-kurzy.cz/. :-)))  

Po delší době vkládám výrobky z pergamenového papíru - Papírové krajky. Snad se budou líbit a udělají někomu radost.

 

UPOZORNĚNÍ !!!!

Protože se množí dotazy a reakce na upozornění pro zneužívání ochranné známky Pergamano jsou různé, pro vysvětlení:

Pergamano je registrovaná ochranná známka, označující řadu originálních
produktů pro řemeslnou práci s papírem,
ozn. Pergamano je tedy možné vztahovat pouze k těmto originálním produktům.

Slovo Pergamano v užití jako ozn. neoriginálního produktu, nebo přímo té
tvořivé techniky, nebo vytvořeného díla, které vzniká použitím ať už
originálních nebo neoriginálních produktů pro práci s papírem jde proti
smyslu ochranné známky.

Držitel ochranné známky nemá zájem na tom, aby jeho registrované
obchodní jméno bylo využíváno k propagaci a prodeji neoriginálního -
tedy neznačkového sortimentu.
Proti tomu se ze zákona může hájit, a případně požadovat odškodnění.

Pokud pořádáte kurzy pod zn. Pergamano a zároveň nejste certifikována k použití zn. Pergamano, dopouštíte se narušení práv společnosti Pergamano a porušujete ochranou známku učitelského programu Pergamano – viz //website.pergamano.com/content/?id=12

Oficiální certifikované kurzy jsou pořádány národní koordinátorkou, certifikovanou IPCA, oprávněnou používat zn. a logo Pergamano pro své aktivity. Můžete se případně zúčastnit certifikačního programu, k získání tohoto oprávnění a vyhlášení jako certifikované učitelky techniky práce s pergamenovým papírem, a stát se tak jednou z oficiálních učitelek Pergamano®.

 

Moje další veliká láska jsou kočičky. Domov u mě našla velká spousta nalezenců, většinou nemocných a nechtěných. Naštěstí moje smečka vždy přijala nové příchozí a pomohla mi s jejich léčením, vymazlením a nakonec i umístěním do nových domovů. A to je pro mě ta největší odměna. Šťastná a zabezpečená kočka v bezpečí domova s odpovědnou posluhou, která si je vědoma zodpovědnosti za živého tvora.

Moje srdeční záležitost je hendikepovaný kocourek Tailessek, kterého mám od podzimu 2006 a kterého jsem si vzala z útulku v Ostravě.    //www.utulek-ostrava.estranky.cz/clanky/smutny-pribeh-se-stastnym-koncem-tailess.html    Je to statečný kočičí bojovník, který svou šanci na život nepustil a dnes je  nedílnou součástí mého života spolu s kocourkem Krejzou a černoukočičí dámou Sesinkou.

https://www.fler.cz/files/u/4/0/u4092/samostatn___let__k_500px_1.jpg

Pro milovníky kočiček nabízím k prodeji šantové pytlíčky, plněné šantou kočičí (catarina nepete), kterou si sama pěstuji a sušenou s ní plném látkové pytlíčky, pečlivě zašiji a úžasné kočičí hračka je na světě. Podrobné info přímo u zboží. Malá ukázka jak náš Krejza miluje šantu je zde.  https://www.youtube.com/watch?v=8f1B0wLmKno

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučená zásilka. Na Vaše přání mohu zaslat zboží jako obyčejnou zásilku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od milaask

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--