Domů Profil prodejce Malovaný domov
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Valašské Meziříčí, ČR
  • 241 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (52) 100%
Nadšenci: 128
Aktivita: aktivní
Prodáno: 241
Registrace: 3.4.2013
Město: Valašské Meziříčí
Stát: ČR

Malovaný domov

/ Prodávající
Novinky
1095870
2.3.2024 Pár jarních věnečků

imageimage

Jsem tvořivý člověk a odjakživa mě bavila práce s barvami. 

Až jsem měla doma přemalovanou každou zeď několikrát , tak jsem začala přemýšlet, co dál...,kde malovat ?... Až mě napadlo, že začnu malovat na textil. Není to tak náročné, nemusí se seškrabávat omítka a nemusím pořád "lozit" na žebřík:).

Neřadím se mezi umělce, ani mezi člověka s obdařeným talentem.

Tvořím si pro radost , o kterou se chci s vámi podělit. Maluji na polštáře textílnimi barvami, které pak přežehluji, takže se dají prát na rub, na 40 stupňů a barvy jsou stále pěkné!! . Dále chňapky, prostírání, ubrusy, pohankové sedáky,  atd...stále je co vymýšlet ! :) Snad mě inspirace neopustí a budu tvořit dál!!!!.))

Každý povlak je originál!!! Takže může dojít k menší odchylce motivu, písma atd... , než je uvedené na fotce, což možná ani nepoznáte, jen ať to víte!!!..:))

Jmenuji se Andrea. Odjakživa mě bavila práce s barvami. Až jsem měla doma přemalovanou každou zeď 2krát...tak jsem začala přemýšlet, co dál..kde malovat... Až mě napadlo, že začnu malovat na textil...není to tak náročné...nemusí se seškrabávat omítka a nemusím pořád lozit na žebřík:). Nejsem žádný umělec a tvořím si jen tak pro radost , o kterou se chci s vámi podělit.

Maluji na polštáře textílnimi barvami, které pak přežehluji, takže se dají prát na rub, na 40 stupňů a barvy jsou stále pěkné!!  Moje maminka šije slepičky různých velikostí, které se dají použít na košík k uchování pečiva, nebo jako dekorace k prostřenému stolu. Dále chňapky, prostírání... stále je co vymýšlet...snad nás inspirace neopustí a budeme tvořit dál!!!!.))

Každý povlak je originál!!! Takže může dojít k menší odchylce motivu, písma atd... , než je uvedené na fotce, což možná ani nepoznáte, jen ať to víte!!!..:)).

Způsob dopravy
Zasílám výrobky přes Zásilkovnu, cena 79 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Malovaný domov

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--