Domů Profil prodejce Kajmona
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Znojmo, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 16.5.2009
Město: Znojmo
Stát: ČR

Kajmona

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj, jmenuji se Jana. Od května roku 2009 ráda nakupuji a nakukuji na Fler. V únoru 2010 jsem dostala chuť a hlavně odvahu zkusit to tady také. :-)

Už jako malá holka jsem se výtvarně projevovala a zůstalo mi to až do teď. Ráda kreslím, maluji, učila jsem se a učila jsem práci s keramickou hlínou, zajímala jsem se snad o všechny ruční práce a zajímám se stále. Ráda objevuji nové věci a nové techniky, ráda kloubím to nejlepší z nich dohromady. Něco jsem opustila, k něčemu se ale stále ráda vracím. Vystudovala jsem Textilní a oděvní návrhářství, ale život mě zavál jiným směrem, v podobě koníčku a odreagování se k ruční tvorbě však stále vracím. Nyní jsem na MD, takže to platí dvojnásob :-) 

Už jsem obdarovala snad všechny v rodině i v okolí, tak jsem se rozhodla zkusit štěstí a udělat někomu radost i tady. Snad se budou mé výrobky líbit a potěší. Mám ráda přírodní materiály, přírodní barvy a přírodní motivy. Stromy, slunce, květiny... mi jsou častou inspirací. Mou stálou vášní je malování na hedvábí. Bude-li se Vám moje tvorba líbit, ale nebude to v barvách, které by Vám ladily, ráda zhotovím obdobný kus dle vašeho přání.

Momentálně jsem propadla i drátkování a šperku, což můžete u mě také shlédnout a pořídit.

Těším se na Vás a ať se Vám líbí :-)

   

 

Způsob dopravy
K zasílání využívám služeb pošty. Výrobky balím do odpovídajících bublinkových obálek. Pokud budete z okolí jihomoravského kraje, můžeme si výrobky předat osobně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kajmona

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--