Domů Profil prodejce chilli21
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Kuřim, ČR
  • 12 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 70
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12
Registrace: 7.8.2013
Město: Kuřim
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

chilli21

/ Prodávající
Novinky
666618
28.10.2017 Jedna malá ušatá :) https://www.fler.cz/zbozi...

Objednávky na Vánoce přijímám do konce listopadu.

 

Pro různorodost mé tvorby nyní přijímám šití panenek jen na objednání, k dispozici jsou volné pouze zobrazené panenky v obchůdku. Ale protože jsem žena činu, určitě se tu objeví i věci pro panenky ne jen šité :) .

 

Taky mě to dohnalo :) jedna příšerková zakázka 

 

Aneb co napsat úvodem?

     Jako máma od dvou dětí a kutilka stále něco vylepšuji a vytvářím, abych těm malým zlobidlům vyloudila na tváři úsměv. Nápadů je nespočet je ten čas,kdyby byl nafukovací. A proč K.K. ? Protože jsou to moje iniciály. Abych šla s dobou tedy Katy Klír toys & decoration.

 A proč chilli21? Protože lepší přihlašovací jméno mě takhle po půlnoci nenapadlo , když mi PC již po 26 hodilo error. Více o mě a mé vášni, pokud jsem vás ještě dostatečně neotrávila  si můžete přečíst dále.

     Hrozně ráda přetvářím starší věci, které by jinak dosloužily na něco užitečného a pěkného a spoustě lidí se to líbí. Miluji dřevo ... voní, je příjemné a i po létech se dá na lecos použít, i když v původní formě již dosloužilo. Občas musím i nějaký ten materiálek dokoupit nový,když se mi na recyklaci nedostává a má hlava právě vyplodila další šílený nápadík k realizaci a vznikají tak unikátní kousky, které těší nejen mě, ale hlavně děti a další lidi v mém okolí. A tak stloukám, lepím, šroubuji, přetvářím a hlavně maluji dekorace, poličky, skříňky a vše,co je v běžné domácnosti potřeba ....na otázku:"Opravdu potřebujeme nový věšák?" odpovídám jako v té reklamě..." Ne,ale chci ho :) "

 

     Další věcí co mám ráda je látka...je tvárná a dá se z ní ušít a vyrobit cokoliv od hraček, oblečení po dekorace a protože jsem mámou dvou kluků, tak si to kompenzuji asi tím, že šiji drobné dekorace a panenky, které jsou mou opravdovou vášní, třeba se s některou z nich rozloučím a nabídnu ji tu časem k adopci. A navíc, opět recykluji, kousky látek, zbytkovky, které by jinak přišly vniveč, poslouží panenkám na oblečení,doplňky a z toho mám radost ještě větší :) Občas používám i nově koupený materiálek v metráži, ale snažím se to eliminovat, neb to zbytečně zdražuje výrobu jedné takové panenky. A navíc, stále někdo nějaký ten nepotřebný zbyteček látky vyhazuje a já? Já ho ráda sbírám :)

Pokud se vám bude líbit některý z mých kousků, je vám  k dispozici. Vzorek na výběr a pro isnpiraci najdete v záložce -    

 MÁ TVORBA     -        ZDE

 

 

 

Vyrobeno v nekuřáckém prostředí pod dohledem dvou raubířů, kteří testují co vydrží nožičky a ručičky na panenkách a co vydržím já. :) Pěkné hraní přejeme. 

 

 

 

POKUD MÁTE PROSÍM SVOU PŘEDSTAVU O PANENCE, NENÍ PROBLÉM JI VYTVOŘIT DLE VAŠEHO MOTIVU A PŘÁNÍ  RÁDA VÁM PANENKU VYROBÍM. Třeba Karolínka s pejskem byla vytvořena na objednávečku k narozeninám viz.fota níže

 

UPOZORNĚNÍ :

Pro všechny, co by měli zájem o moje malé kamarádky panenky, prosím aby mě nejdříve kontaktovali vnitřní poštou, panenky jsou vystavené i jinde, tak se může stát, že mi chvíli trvá, než upravím aktuální informaci o dostupnosti.

Panenky zasílám dobře zabalené v krabici, kde poštovné činí 100,- , jako balík do ruky či na poštu s možností sledování.

 

Tvořím s náladou

  Šiji podle nálady, každý den není to pravé ořechové a ze zkušenosti vím, že když na věci spěchám a moc se mi nechce, tak víc zkazím, než vyrobím. Proto jsou mé panenky každá unikát a jeden kousek, každá má svou dušičku, protože vznikala zrovna v ten čas, kdy jsem měla radost nebo naopak smutek. U šití relaxuji.

      Narodí se z kousku látky, která dostává pozvolna tvar, namaluji jí obličejík, přidám vlásky a teprve potom se vlastně dozvím , jaká by měla být a jakou má "povahu" Málokdy plánuji dopředu motiv, o to je to zajímavější, když se rodí výsledný kousek. Ale když plánuji, tak z toho může být třeba Malý princ nebo steempunková cestovatelka časem .....

 

 

 

 

 


 

 

Ale občas se mi do šití strááášně nechce, to pak raději šťouchám do něčeho jiného.....

 

 Klaudinka

Klaudinka odcestovala do Náchoda.Už dělá parádu v časopise pro maminky-švadlenky  z nakladatství paní Brahové. Speciál Panenky.

 

A tak milí zákazníčci vybírejte, vytvořte si svou představu a plňte si své dětské sny.

Trošku pro inspiraci :) moje tvorba

 

Způsob dopravy
Doprava Českou poštou 99,- doporučená zásilka.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od chilli21

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--