Domů Profil prodejce Korálky od Rozárky
  • Prodejce od r. 2013
  • Beroun, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 23
Aktivita: -
Registrace: 29.8.2013
Město: Beroun
Stát: ČR

Korálky od Rozárky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém převážně korálkovém obchůdku

 

Něco málo o mně ..

Jmenuji se  Růžena a žiji se svým manželem ,nejmladší dcerkou a kočkou Fanynkou v Berouně . Krom všelijakého tvoření,kterému se věnuji od dětství,ráda  peču a zahradničím.

 

Já a korálky:

 Jak to všechno začalo a pokračovalo..

Už jako malou holčičku  mě ty malé skleněné potvůrky okouzlovaly. Můj tehdejší poklad se vešel do jedné plechové krabice od šeříkového mýdla (mimochodem dodnes ji mám,jen už by se mi tam můj nynější korálkový arzenál nevešel.. ) . Sem tam do krabice nějaké korálky přibyly,občas se některý nenávratně zakutálel,ale pořád to byla ta samá plechová krabice s korálky..

Když mi bylo asi 12 let byla  jsem na prázdninách u tety, která se korálkováním živila. Připadala jsem si tam jak v říši divů .Mé korálkové obzory se začaly pomalu rozšiřovat  Nemusím ani moc popisovat,jak moc jsem si ten čas užívala .. Odjížděla jsem tenkrát domů obtěžkaná nejen rancem korálků a všemožných komponentů ale i zasvěcená do základů ketlování a nadšená z představy,jak všechny ty poklady co nejdřív vyzkouším..

Jak šel čas ,věnovala jsem se různým ručním pracem,ale ke korálkům jsem se stále vracela,byť třeba jen na chvilku,když jsem si potřebovala vyrobit něco k nové části garderoby,nebo dárek pro někoho blízkého.

Další zlom nastal na podzim v roce 2013,kdy jsem vyzkoušela techniku šitého šperku a  doslova jí propadla .

Od té doby neuplynul den,který by nebyl byť jen částečně spojený s korálky .Z koníčka se stala  krásná závislost ,díky které tady teď píši tyto řádky ..

Šperky vyrábím tak, jak cítím,většinou podle vlastních návrhů ,někdy vidím korálky a už vím,co z nich vytvořím,jiné si koupím protože se mi prostě líbí a na svůj čas si teprve počkají.

 

Ještě pár  důležitých informací  :

Šperky posílám v bublinkové obálce , hned po připsání penez na účet. Cena za poštovné se  může změnit podle váhy balíčku

 

Péče o šperky :

Dovolte mi pár rad,jak se k zakoupeným šperkům chovat,aby zůstaly co nejdéle krásné a vy se z nich co nejdéle těšili :

Jedná se o bižuterii, není to ani zlato a ni stříbro,ani chirurgická ocel,zejména kovové komponenty mohou nevhodným zacházením brzy poškodit .

První pravidlo zní- šperky by měly být tím posledním,co si na sebe berete ,než odcházíte z domu a tím prvním,co si sundáte,když domů přijdete.

Chraňte je před kontaktem s vodou a zbytečným vlhkem celkově ,před kontaktem s kosmetickými prostředky,pozor na parfémy  a toaletní vody,krémy .

Po příchodu domů šperky uložte na suché a tmavé místo.Měly by být uloženy tak,aby se navzájem o sebe neotíraly a tím zbytečně nepoškrábaly ,nijak se nekroutily a nepřehýbaly jinak,než tak v jaké pozici se mají nosit.

Nenoste šperky při sportu.,mohlo by dojít jak k poškození ,tak ke zranění vás samotných,vzpomeňte si na hodiny tělocviku :-)

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
česká pošta-doporučeně.bublinková obálka
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Korálky od Rozárky

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--