Domů Profil prodejce LillyAndBelle
  • Prodejce od r. 2013
  • Bratislava, Slovensko
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 21
Aktivita: -
Registrace: 1.10.2013
Město: Bratislava
Stát: Slovensko
Důležitá informace: Pri platbe na PayPal účet NEMUSÍTE mať zriadený vlastný PayPal účet a neplatíte poplatky za medzinárodný prevod peňazí!

LillyAndBelle

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorým sa páčia moje vecičky, ktorí si nájdu čas na udelenie srdiečka, vloženie mojej vecičky do Nominácie alebo Flerboxu. Ďakujem Vám veľmi pekne za záujem, každá pochvala ma skutočne poteší a vylepší deň :)!

Vitajte vo svete Lilly & Belle.

Lilly je vtipná a tak trošku strelená, vždy s úsmevom na tvári a predstavuje všetko, čo je v mojom obchodíku farebné, milé a tiež tak trošku strelené :).

Belle je krásna a elegantná, vždy uhladená, s jemnými črtami tváre a gestami a predstavuje v mojom obchodíku všetko, čo je rovnako elegantné, sofistikované a klasicky krásne.

Ak hľadáte originálne a krásne dekorácie na Vašu svadbu, doplnky pre nevestu alebo len niečo malé, čo podčiarkne ženskú krásu, ste na správnom mieste.

Napriek tomu, že momentálne mám v ponuke najmä svadobné vecičky, pomaly do obchodíku dopĺňam aj bytové dekorácie, vecičky pre detičky a iné drobnosti.

Ak máte záujem o výrobok na objednávku podľa vlastnych predstáv, neváhajte ma kontaktovať - mojím mottom je staré dobré "Náš zákazník, náš pán" a tak urobím maximum pre to, aby som Vašu predstavu zmenila na realitu.

Ďakujem, že ste sa zastavili v minisvete Lilly& Belle {#emotions_dlg.rose2},

Zuzana

 

 

 

V dňoch 12. až 26. júla (červenec) bude Lilliy & Belle zatvorené. V tomto období nebudem môcť odpovedať na Vaše správy, ani vybavovať prípadné objednávky (zakázky). Za porozumenie ďakujem, Zuzana B.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LillyAndBelle

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--