Domů Profil prodejce Danularosnicka
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Olomouc, ČR
  • 243 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 78
Aktivita: aktivní
Prodáno: 243
Registrace: 25.10.2013
Město: Olomouc
Stát: ČR

Danularosnicka

/ Prodávající
Novinky
643480
3.8.2017 LETNÍ AKCE, SLEVA 10% NA VŠE. STAČÍ ZADAT SLEVOVÝ KÓD CSW-CSL-1PG.

UPOZORNĚNÍ - MOMENTÁLNĚ PROBÍHÁ DOPRODEJ POSLEDNÍCH KOUSKŮ, Z ČASOVÝCH DŮVODŮ TEĎ NEPŘIJÍMÁM OBJEDNÁVKY NA ZAKÁZKU, NOVÉ ZBOŽÍ BUDE DOPLŇOVÁNO AŽ DLE ČASOVÝCH MOŽNOSTÍ.

Vítám Vás ve svém obchůdku!

Jmenuji se Daniela a miluju klubíčka. Ten pocit, když se přehrabuji v nové zásilce a představuji si, co z té zamotané krásy budu tvořit...  Více informací o mně najdete v záložce "O mně" :-)

V mém virtuálním obchůdku najdete zejména háčkované košíčky, (nejen) kojící či nosící korále, návleky na nohy i ruce do chladnějších dnů,háčkované dekorace či aplikace a mnoho dalšího...  zakoupit u mě můžete i materiál pro vaše tvoření, různé typy přízí, háčky, knoflíčky, chrastítka či pískátka do hraček...

MALÁ UKÁZKA BOTIČEK NA PŘÁNÍ:

 Kojící korálky dle přání maminek:

Háčkuji i na zakázku, pokud byste měli zájem o vystavené výrobky s různými úpravami či v jiných barvách, napište mi vnitřní poštou.

 

Poštovné se odvíjí od aktuálního tarifu České pošty a množství objednaného zboží a bude vždy upřesněno po ukončení objednávky. Jednoduché aplikace lze zaslat jako obyčejné psaní. A pokud chcete ušetřit a jste z Olomouce či okolí, můžeme se domluvit na osobním převzetí právě v Olomouci.

Doufám, že se Vám u mě bude líbit a třeba se i někdy pro nějakou drobnůstku pro radost vrátíte :-)

Vše je vyráběno a skladováno v nekuřáckých prostorech, bez přítomnosti domácích mazlíčků. 

 

Pro ty, které to zajímá, zde naleznete pár slov o mé maličkosti a mém tvoření.

K háčkování jsem se dostala, jako spousta žen, na rodičovské dovolené. Předtím jsem flirtovala s korálkováním, ubrousky, pedigem, ale háčkování mě opravdu chytlo. Po nesmělých čepičkových začátcích jsem se začala pouštět do dek, botiček a s roustoucím dítkem a také jeho rostoucími nároky i do hraček. K mému údivu se o moje výtvory začlo zajímat blízké okolí a než jsem se nadála, háčkovala jsem první čepičku na zakázku. A pak další. A hračku. Po několika letech tvoření jsem se rozhodla zkusit nabízet výrobky i v tomto Fler světě. Sama jsem zde ráda nakupovala a vracím se jako nakupující dodnes. A k mému úžasu jsem opravdu začala prodávat. S druhým dítkem sice znatelně ubylo času, ale z koníčku se stal kůň a bez háčkování si už neumím svůj den představit.

Můj obchůdek stojí napůl na mých výrobcích a napůl na materiálu. Nesmírně mě baví oboje - tvoření, i prodej barevných klubíček. Přehrabování se v krabici právě došlé zásilky je.... úžasné :-) 

V současné době lehounce vpouštím do svého života další úžasnou techniku, a to je plstění. Pokud to půjde dobře, časem se třeba výrobky dostanou i do mého obchůdku. Ale to předbíhám :-)

Jsem ráda, že jste zavítali na můj profil a dokonce si našli minutku na přečtení. Nikdy dřív by mě nenapadlo, že půjdu někdy veřejně s "kůží na trh". Ale je to nesmírně motivující a každá nová objednávka mi dolije do žil elán a touhu po dalším tvoření. Jen toho času, kdyby bylo maličko víc... ale s tím bojuje snad každá maminka :-) Prohlížejte, inspirujte se, kochejte se... a třeba i nakupte. Největší radostí pro mě je, že můžu dělat radost i druhým. A to dokonce vlastní tvorbou :-)

 

Způsob dopravy
Česká pošta,doporučeně,bublinková obálka
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Danularosnicka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--