Domů Profil prodejce Materialisti
  • Prodejce od r. 2013
  • *neuvedeno*, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 24
Aktivita: -
Registrace: 2.11.2013
Město: *neuvedeno*
Stát: ČR

Materialisti

/ Prodávající
Novinky
446380
15.11.2015 Nové kaleidoskopické hádanky: www.fler.cz/blog/uhadnete...

 

Vítáme vás na profilu Materialistů,

Fler je místo plné originálního zboží a na toto zboží je soustředěna propagace, což je samozřejmě v pořádku, ale na Fleru má své místo i kreativní materiál a tímto profilem chceme podpořit právě prodejce s materiálem a vyjít tak vstříc zákazníkům, kterým na Fleru chybí pravidelné zvěřejňování novinek v oblasti materiálu.

Co tedy zákazníkům nabízíme?

1) Klub Materialisti nakupující:

Místo, kde různí prodejci s rozličným materiálovým zbožím denně vystavují fotografie nově vloženého materiálu. Pokud se zaregistrujete do tohoto klubu, budete mít největší přehled o tom, jaká je nejnovější i starší nabídka materiálu zde na Fleru. Dále budete mít možnost účastnit se soutěží o hodnotné ceny.

2) Blogy:

Pokud si tento profil vložíte do oblíbených a dáte si odebírat novinky, pak budete mít přehled o vydávání blogů Materialistů.

A o čem vlastně budeme psát? Představíme vám jednotlivé prodejce, nabídneme vám zajímavé rozhovory a nahlédnutí pod pokličkuprodeje materiálu. Poradíme, jak poznáte kvalitu různých materiálů a nabídneme základní návody jak s kterými materiály pracovat a mnoho dalšího! Určitě se tedy máte na co těšit.

Začátkem každého týdne rovněž budeme vydávat tématické blogy, kde představíme ucelený přehled materiálu od jednotlivých prodejců. Příkladem tématu mouhou být například Vánoce, plstění, korálkování, šití, bílá barva a podobně.

Na již napsané starší blogy se můžete podívat níže v sekci Blogy v tomto profilu.

 

 

Pokud jste prodejce a chcete být součástí naší propagace, pak se můžete přihlásit do klubu Materialisti prodejci. Dveře máme otevřené:)

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Materialisti

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--