Domů Profil prodejce Ester Julie
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 22 hodin.
  • Napajedla, ČR
  • 11 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 1
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11
Registrace: 20.11.2013
Město: Napajedla
Stát: ČR

Ester Julie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Nejen bylinné čaje, ale i kouzla a čáry, rady pro spokojený a šťastný život.

ZAMĚŘTE SE NA MĚSÍC, PROTOŽE, I KDYŽ JEJ MINETE, PŘISTANETE MEZI HVĚZDAMI" (Les Brown, řečník)

Snad každý máme svůj sen o životě, který bychom chtěli žít. Někdy sejdeme z cesty jen proto, abychom se potom na ni vrátili a pochopili, co je smyslem nás samých, našeho života.

MÁM RÁDA…

Mám ráda jednoduchou a prostou lehkost bytí, jednoduché věci, drobnosti, náhodné okamžiky, posezení u lahodného čaje. Ráda se dívám do korun stromů a na nebe tak, jako to dělají děti, které v sobě mají stále neutuchající nadšení, čistou duši, radost, zdravou sílu čelit překážkám, nejsou limitované strachem, neznají mantinely, neztrácejí své sny. Ráda se vracím k tradicím, ke kořenům našich předků. Mám ráda, když lidé najdou v životě svoji vášeň a dělají, co je baví. Líbí se mi lidé, kteří žijí pro svůj sen, soustředí kolem něj celý svůj život a nacházejí tak naplnění.

MILUJI…

Miluji své děti Ester Julii, Noru Sofii. Milují ranní rosu v trávě, vycházející slunce a zvuk štěbetajících ptáků v korunách stromů na naší chalupě. Miluji čokoládu, zejména tu karamelovou. Miluji Itálii pro její slunce, moře, vůně, chutě a naturel místních obyvatel. Miluji život a vše s ním spojené. Život se všemi těmi vzestupy a pády, radostmi či karamboly. Miluji sledovat lidi, když sedím na pláži. Jaké pak mají asi osudy? Miluji své tělo, svou duši a snažím se pro ni nacházet jen to nejlepší. Miluji jednoduchost. V ní nalézám podstatu a základ pro naše bytí. Miluji bylinkové čaje a to již od malička. Vzpomínám na vůni podbělu, řebříčku či černého bezu, jak se rozprostírala na půdě u mojí babičky. Už tehdy jsem věděla, že jejich kouzlo je neopomenutelné. A nyní, po těch letech, kdy jsem bylinky používala jen pro sebe, jsem se rozhodla „popostrčit“ je dál, mezi lidi. Se stejnou láskou s jakou míchám bylinkové čaje, připravuje moje maminka naše rodinné marmelády či další rozličné delikatesy.

Celý svůj život mám ráda přírodu, bylinky, ticho lesa a tradice. Je mi blízký čistý a ničím neposkvrněný region Bílých Karpat. Hledám zde stále něco nového - obohacujícího nejenom pro sebe, ale také pro ostatní kolem mne. Propojuji tradici s novými postupy. Chtěla jsem být farmaceut či lékařka, ale nepovedlo se. Osud měl se mnou asi jiné plány a vedl mne alternativní cestou zkoumání bylin, psychologie, kineziologie, reflexní terapie a rozličných směrů, které se starají, jak o tělo fyzické, tak o naši duši. Všechny tyto znalosti či osobní zkušenosti využívám také při mých vzdělávacích programech a rovněž při přípravě směsí čajů. Tyto čaje harmonizují nejenom fyzické tělo, ale pomáhají také mysli. Zároveň mají příjemnou a vyváženou chuť. Receptury vycházejí z tradičních postupů našich prababiček či “starých” bylinářek a kořenářek.

Čaje, marmelády, hrnečky, dekorace, jiné drobnosti pro radost či kurzy seberozvoje, to je Ester Julie. Pod touto “hlavičkou” naleznete vše, co pro vás připravila Mgr. Petra Psotková. Zapálená bylinkářka, spisovatelka, lektorka, ale také původní profesí manažerka. Sběratelka krásných starých věcí, kterým ráda dává nový kontext. Maminka dvou dětí, milující přítelkyně.

Vaše Petra. 

www.esterjulie.cz

 

Způsob dopravy
Doprava je zajišťována prostřednictvím pošty. Poštovné je účtováno na základě ceníku pošty v návaznosti na váhu objednaného zboží.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ester Julie

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--