Domů Profil prodejce konivka
Ivana Konvalinová
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Výrava, ČR
  • 908 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (112) 100%
Nadšenci: 122
Aktivita: aktivní
Prodáno: 908
Registrace: 5.1.2014
Město: Výrava
Stát: ČR

konivka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den,

vítám vás na svém profilu a jsem ráda, že jste ho navštívili. Dovoluji si vám nabídnou své výrobky, které vytvářím ubrouskovou technikou decoupage. Jedná se především o obrázky, které jsem si nejprve začala vyrábět pro radost a svoji potřebu.

Jak jsem se k této činnosti dostala? Zamilovala jsem si jednu bylinku, kterou znaly už naše babičky - levanduli. Učarovala mne její vůně, barva i vzhled. Rozhodla jsem se, že si v levandulovém stylu vyzdobím svoji ložnici a tak jsem začala navštěvovat různé obchody, které nabízejí všelijaké zboží s motivy levandule. Při svých toulkách po obchůdcích jsem narazila i na krásné ubrousky s levandulovými motivy. Napadlo mne, že bych si mohla sama vyzkoušet vyrobit si obrázky pomocí těchto ubrousků. Pár jsem si jich tedy zakoupila a tím začala moje záliba a tvoření.

Svými prvními dílky jsem vyzdobila ložnici a dalšími obrázky jsem pak obdarovávala již příslušníky své rodiny a své známé. Sklidila jsem velký úspěch - mé obrázky se všem moc líbily a tak mne napadla myšlenka - co takhle nabídnout svá dílka i dalším lidem, kteří by měli o obrázky tohoto typu zájem?

V dnešní době již vyrábím obrázky nejen levandulové (i když ty jsou podle mne stále nejžádanější), ale díky překrásným ubrouskovým motivům i další a další obrázky s motivy květin, zvířátek, různé motivy do kuchyní, motivy pro děti, retro motivy tzv. "vintage" aj. Obrázky záměrně nevkládám do rámečků, ale zdobím pouze jejich okraj. Kdysi jsem podobné obrázky bez orámování viděla a velice se mi zalíbily - je to zase něco trošku jiného než obyčejně zarámovaný obrázek a tyto obrázky mi připadají jakoby přírodnější, přirozenější ... prostě mají "něco do sebe" a vypadají zajímavě!

Ve své nabídce vám nabízím jen některé mé obrázky, především ty, které považuji za nejkrásnější. Mohu však vyrobit i obrázky přímo na přání a s daným konkrétním motivem dle vaší představy - vše záleží na domluvě. Do své nabídky budu postupně přidávat další obrázky, které průběžně vyrobím.

....a abych "nebásnila" pouze o svých obrázcích - poslední dobou mne také nadchlo kouzlo starých věcí po našich předcích, porcelán a jiné zajímavé kousky, které dýchají atmosférou našich babiček. Některé si dovoluji nabídnout i vám...

Děkuji Vám za vaši event. přízeň a pokud se rozhodnete pro nákup některého z mých výrobků nebo dalších věcí, budu velice ráda a již nyní Vám popřeji - ať vám dělají radost!

Zakoupené zboží prosím uhraďte na můj účet č. 2040541003/0800 a identifikjte se svým jménem.

Zboží mohu na přání zaslat i dobírkou.

Zakoupené obrázky vám pošlu poštou - poštovné dle tarifů České pošty:

Balíček zaslaný obyčejně do 2 kg - Kč 40,--

Balíček zaslaný obyčejně do 5ti kg - Kč 70,--

Při zakoupení více obrázků posílám obrázky v jednom balíčku za jedno poštovné upravené event. pouze s ohledem na váhu balíčku.

Protože nemám poštu v místě naší obce, vozím a posílám balíčky vždy pouze každé pondělí na poštu do obce sousední.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od konivka

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--