Domů Profil prodejce Kiss a Bee
  • Prodejce od r. 2014
  • Sezemice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 12
Aktivita: -
Registrace: 7.1.2014
Město: Sezemice
Stát: ČR

Kiss a Bee

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Záliba v domácí přírodní kosmetice ještě vygradovala po založení vlastního blogu věnovanému danému tématu. Postupem času díky čtenářkám vznikl nápad založit flerový obchůdek.

Zastávám názor, že příroda je vše, co je v péči o pleť potřeba. Osvěta ve světě kosmetiky nenahrává kosmetickým firmám, zákazník si začíná všímat složení a silikony a parabeny se již neprodávají tak dobře, jako tomu bývalo. Čím dál častěji se pojmy jako "bambucké máslo" stávají marketingovým lákadlem, byť je ve výrobcích dané přírodní složky pramálo, pokud vůbec.

Mé výrobky jsou 100% přírodní; pracuji s přírodními másly, oleji, výtažky a esenciálními oleji, znalost každé ingredience je pro mě samozřejmostí. Veškeré nádoby, se kterými přijde produkt do styku, vymývám antibakteriálním grepovým extraktem pro perfektní sanitu.

Přechod na přírodní kosmetiku není vždy jednoduchý; u některých lidí může nejprve dojít k reakci, stejně jako tělo reaguje únavou při přechodu na zdravou stravu. Fakt, že neexistuje výrobek, který by vyhovoval všem, platí i u přírodní kosmetiky. Musím také varovat alergiky - většina másel a olejů se získává z ořechů, častým alergenem je i konopí, jehož olej využívám. U každého výrobku jsou vypsané použité ingredience, v případě alergie mě neváhejte kontaktovat; přírodní kosmetika je báječná i v množství alternativ.

Je vědecky prokázáno, že kůže vstřebá až 70% topicky aplikovaných krémů, nejrůznějších mastí, sér, tonik; pocit, že do sebe nedostáváme mnohdy ne plně prozkoumané chemikálie, ale generacemi prověřené přírodní poklady, je k nezaplacení, stejně jako prozářená, zdravá a vyživená pleť, kterou může mít s tou správnou péčí každý z nás.

Způsob dopravy
Zboží posílám doporučeně v bublinkových obálkách či balíku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kiss a Bee

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--