Domů Profil prodejce MeeShee
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Jemnice, ČR
  • 106 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (29) 100%
Nadšenci: 57
Aktivita: aktivní
Prodáno: 106
Registrace: 1.7.2009
Město: Jemnice
Stát: ČR
Důležitá informace: Už brzy se budete moct těšit na nové zboží, šperky vyrobené převážně z chirurgické oceli, minerálů nebo fima :-).

MeeShee

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím všechny, kteří zavítali na můj profil :-). Už dva roky se rozkoukávám v oblasti tvoření šperků z drátků, korálků a podobných materiálů. Doma ve svém volnu neustále něco kutím a učím se novým technikám, takže určitě ve své tvorbě zavítám i do jiných oblastí :-).

Dříve jsem vyráběla především z bižuterních komponentů, od kterých v poslední době začínám upouštět a používám k výrobě kvalitnějších materialů, kterým je především drát Osteofix (chirurgická ocel), který je vhodný pro alergiky na obecné kovy.

Budu moc ráda, když mi po doručení objednávky napíšete zprávičku, jestli je vše v pořádku a dáte mi nějaké hodnocení :-).

Způsob dopravy
Šperky připínám na ozdobnou kartu balenou v bublinkové fólii, posílám jako doporučený dopis. Balíčky odesílám do dvou dnů od připsání částky na účet. Pokud si objednáte více "dárečků" platíte samozřejmě jen jedno poštovné :-). Můžeme se také domluvit na osobním odběru v Jemnici, nemusíte pak platit poštovné :-)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MeeShee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--