Domů Profil prodejce Dixie garden
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Světlá Hora, ČR
  • 420 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (128) 100%
Nadšenci: 525
Aktivita: aktivní
Prodáno: 420
Registrace: 21.1.2014
Město: Světlá Hora
Stát: ČR
Důležitá informace: Naši milí zákazníci,ateliér znovu začíná pracovat :-) Děkujeme za Vašu trpělivost :-)

Dixie garden

/ Prodávající
Novinky
682860
14.12.2017 Zvu Vás srdečně k nahlédnutí na můj druhý profil https://www.fler.cz/rozma...

                                  DIXIE GARDEN keramika

Keramický atelier DIXIE GARDEN Vám nabízí spojení mužské síly a ženské jemnosti.Přinášíme limitované kolekce sbírkové a dekorativní keramiky  pro Vaše domovy....

Naše keramika je pálena dvoužárovou technologií.Každý kus je originál a předtím,než přijde do pece se nám mnohokrát vrátí do ruky.Pokud by jste si přáli něco přímo pro Vás,rádi připravíme.Vše vyrábíme s láskou a dobrou náladou,s chutí a respektem,s každým kouskem si dlouho hrajeme a věříme,že k Vám přijde naplněn pozitivní energií.

Vaše...Rosemary a Jiří Landovi z Dixie Garden


Část života jsme prožili v USA,v jižním státě Alabama.Pro Alabamu a okolní státy je vžitý název Dixie,který podle jedné z teorií pochází z francouzkého slova dix,což bylo označení desetidolarových bankovek.Jih USA patřil francouzům.Státu Louisiana se říká Dixieland a Alabamě,ležící v pomyslném středu těchto států se dodnes říká heart of Dixie,srdce Dixie....a protože naší druhou láskou jsou zahrady,atelier jsme pojmenovali Dixie garden.

 

 

 

 

                  

 Pracujeme v prostředí plném pylových a zvířecích alergenů,jeden z nich dokonce rád pospává na chladnoucí peci a druhý spokojeně přede v dílně:-)

Děkujeme všem,kdo k nám rádi chodí nahlížet a vybírají si to,co je jejich srdcím milé.Těší nás milé dopisy,těší nás pro Vás balíčky připravovat,těší nás,že jste si nás našli....Děkujeme i Vám,kteří tudy procházíte a na chvilku se zastavíte a zpomalíte krok....

 

Keramiku odvážíme vždy po vícero balíčcích opatrně na poštu každé pondělí,aby nepolehávala někde sama a nebála se tam:-)  

faktury rádi přiložíme na vyžádání.    

Prosíme naše milé zákazníky:Pokud Vám balíček přijde viditelně od české pošty potrhaný,nerovný,poškozený-balíček odmítněte.Pokud se stane,že bude v pořádku a uvnitř nikoliv,neváhejte reklamovat,balíčky k Vám odcházejí pojištěné na trojnásobné a vyšší částky.Pošta vždy má za povinost sepsat reklamační protokol.

Balíčky od nás odcházejí probaleny tak,že při upuštění na zem se ani nepohnou.Co se s nimi děje dále,je v rukou pošty a tak děj se vůle poštovní:-)) Stát se může cokoliv,ale vše je propojištěné k vaší ochraně.A samozřejmě pro Vás vytvoříme novou keramiku. Vaše..

je nutné to na poště ihned reklamovat s přesným doložením toho, jak byl balík zabalen. Prosíme  tedy veškeré obaly do zkontrolování zboží nevyhazovat. Každý balík je pojištěn a pošta za poškození nese zodpovědnost.Rosy a George.

Způsob dopravy
Keramiku zasíláme pojištěnou,do 10 dnů od objednávky.Prosím balíček rozbalte a zkontrolujte při převzetí,máte ho vždy pojištěný na vyšší částku.:-)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Dixie garden

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--