Domů Profil prodejce Rikalpa
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha, ČR
  • 696 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (124) 100%
Nadšenci: 237
Aktivita: aktivní
Prodáno: 696
Registrace: 28.1.2014
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Krásné sobotní odpoledne, nabízím Valentýnskou slevu 25 % na všechny polštáře do 14.2.2024 - kód slevy CBE-ESX-CDA. Jinak přeji krásný celý mrazivý víkend :-)

Rikalpa

/ Prodávající
Novinky
1090632
20.1.2024 Krásné sobotní odpoledne, nabízím Valentýnskou slevu 25 % na všechny polštáře do 14.2.2024 - kód slevy CBE-ESX-CDA. Jinak přeji krásný celý mrazivý víkend :-)

Ve volném čase tvořím jen tak ... pro krásný den  

Čl. 1

Úvodní ustanovení

(1) Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami a zejména že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

(2) Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím.

(3) Potvrzení objednávky provede prodávající. Nakupující je o potvrzení informován vnitřní poštou a/nebo e-mailovou zprávou na adresu, kterou uvedl při nákupu.

Čl. 2

Cena zboží a platební podmínky

(1) Cenu zboží a případné náklady spojené s dodáním zboží podle kupní smlouvy může kupující uhradit prodávajícímu následujícími způsoby:

a)    bezhotovostně převodem na účet prodávajícího

b)    v hotovosti při osobním převzetí, jen po předchozí domluvě.

(2) Společně s kupní cenou je kupující povinen zaplatit prodávajícímu také náklady spojené s balením a dodáním zboží. Není-li uvedeno výslovně jinak, rozumí se dále kupní cenou i náklady spojené s dodáním zboží.

(3) V případě platby v hotovosti je kupní cena splatná při převzetí zboží.

Čl. 3

Odstoupení od kupní smlouvy

(1) Kupující nemůže odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího.

(2) Kupující má právo ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží odstoupit od kupní smlouvy, pokud je zboží v takovém stavu, v jakém ho od prodávajícího (přepravní společnosti) převzal. Odstoupení od kupní smlouvy musí být prodávajícímu odesláno ve lhůtě uvedené v předchozí větě na poštovní adresu, či na adresu elektronické pošty prodávajícího.

(3) V případě odstoupení od kupní smlouvy, musí být zboží prodávajícímu vráceno do 14 dnů od odstoupení od smlouvy. Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy, nese kupující náklady spojené s vrácením zboží prodávajícímu.

(4) V případě odstoupení od kupní smlouvy vrátí prodávající peněžní prostředky přijaté od kupujícího do 14 dnů od obdržení zboží od kupujícího. Prodávající je taktéž oprávněn vrátit peněžní prostředky kupujícímu již při osobním vrácení zboží, jen po předchozí domluvě.

(5) Do doby převzetí zboží kupujícím je prodávající oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného odkladu, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím.

Čl. 4

Přeprava a dodání zboží

(1) Způsob doručení zboží určuje prodávající, zpravidla Českou poštou, s. p., není-li s kupujícím dohodnuto osobní převzetí zboží.

(2) Do 5 pracovních dnů od zaplacení zboží je zboží dáno do přepravy vhodným způsobem, zpravidla je zabaleno do bublinkového obalu, formou doporučené zásilky podle ceníku České pošty, s. p.

(3) Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel.

Čl. 5

Odpovědnost za vady

(1) Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávané zboží je ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad. Shodou s kupní smlouvou se rozumí, že prodávané zboží má jakost a užitné vlastnosti odpovídající popisu zboží; popis je uveden pod zobrazením zboží.

(2) Prodávající neodpovídá za vady způsobené nevhodným ošetřením zboží, či nevhodnou manipulací, která neodpovídá účelu a povaze zboží.

Čl. 6

Další práva a povinnosti smluvních stran

(1) Kupující nabývá vlastnictví ke zboží zaplacením celé kupní ceny zboží.

(2) Kupující bere na vědomí, že obsah profilu Rikalpa (včetně fotografií nabízeného zboží) je chráněn autorským právem. Kupující se zavazuje, že nebude vykonávat žádnou činnost, která by mohla jemu nebo třetím osobám umožnit neoprávněně užít tento obsah.

Čl. 7

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity.

 

V Praze dne 1. 3. 2014

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Rikalpa

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--