Domů Profil prodejce Mii-bracelets
  • Prodejce od r. 2014
  • Brno Czech Republic, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 20
Aktivita: -
Registrace: 17.3.2014
Město: Brno Czech Republic
Stát: ČR
Důležitá informace: Náramky pletu přesně na míru podle velikosti vašeho zápěstí. Doba od objednávky po upletení je 2-3 pracovní dny. Poté zasílám doporučeně poštou.

Mii-bracelets

/ Prodávající
Novinky
542812
3.9.2016 Pridany nove naramky Big Mii ze specialnich polodrahokamu.

Mojí myšlenkou je vytvořit speciální šperk pro každého zákazníka. Nabízím velikou škálu barev (ruzne druhy polodrahokamu se spoustou vyznamu). Mii náramky jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost. Od každodenních aktivit až po velmi speciální momenty. Náramky můžete buď vrstvit nebo nosit jako jednotlivý šperk.

Pokud máte nějaké neobvyklé přání, prosím, dejte mi vědět a budu se snažit vaše přání splnit.
 

Náramky byly od malička mou velkou vášní. Později jsem však chtěla nosit něco víc stylovějšího a tak jsem vymyslela Mii bracelets. Kombinuji stylové barvy a kladu důraz na individualitu. Mii náramky tak doplní vaši osobnost a mohou také vyjadřovat vaši barevnou náladu. Řídím se významem barev a snažím se vložit do náramku dobrou energii, aby majiteli přinášel jen radost.

Mii string je typ nového náramku. Je tvořen ze 6-ti ručně pletených provázků. Je možnost vybrat si také barvy přesně podle vašich představ. Stačí napsat do poznámky, jaké barvy si přesně přejete, nebo mi zaslat barevné schéma, podle kterého vám ráda náramek upletu. 

 

Mii string je obzdoben 6-ti postříbřenými korálky, které si po náramku můžete rozmístit podle vašěho přání. U vzorového náramku jsou korálky rozmístěny náhodně. Je však možné je seřadit vedle sebe, pod sebe nebo jakkoliv jinak.

 

Zapínání je buď magnetické nebo bižuterní karabinové. Každý náramek je zakončen korálkem z chirurgické ocely.

 

Náramky pletu na míru podle velikosti vašeho zápěstí. Proto je potřeba napsat do poznámky přesně v cm vaši velikost. (Přidám cca 1 cm, aby šel náramek dobře zapnout).

Způsob dopravy
česká pošta, doporučeně balení: bublinková obálka, Mii bracelets kapsička
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mii-bracelets

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--