Domů Profil prodejce TheAbducted
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Lysá nad Labem, ČR
  • 153 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (43) 100%
Nadšenci: 42
Aktivita: aktivní
Prodáno: 153
Registrace: 1.4.2014
Město: Lysá nad Labem
Stát: ČR

TheAbducted

/ Prodávající
Novinky
267219
18.5.2014 Zajímá-li vás, na čem právě pracuji, můžete si to přečíst ve fotogalerii: http://1url.cz/uVLQ

JAKO PRODEJCE UŽ NEJSEM NA FLERU AKTIVNÍ. NEVYRÁBÍM, NEPRODÁVÁM, ZAMĚSTNÁVÁ MĚ ŠKVRNĚ A MÁ PRÁCE :)

---

Vítejte!

Jako malá jsem se nemohla odtrhnout od barev, a když mi je unavení rodiče odebrali a jali se po mně uklízet, malovala jsem ještě chvíli vodou na máchání štětce. Ta sice připomínala ono šedočerné cosi, co doma vylévám po vytření podlahy, nicméně nějakou tu barevnou šmouhu přece pouštěla – objev, který dítku stačil na dalších pár minut zábavy.

Následovalo zhruba dvacet let, kdy mi škola a později souběžná práce kradly stále více času, až mi toho volného moc nezbylo. Když jsem se statutu studenta konečně s úspěchem zbavila, v mimopracovním čase se k uměleckým experimentům vracím. Stejně jako pro mnohé představuje i pro mě ruční tvorba především odreagování. Možnost najít pro své výtvory zájemce je báječná právě v tom, že před těmi deseti lety, kdy jsme si my z výtvarných kroužků vybírali mnohdy raději „praktičtější“ profesní zaměření, se podobná představa zdála utopií.

Mému zájmu se těší primitivní umělecké techniky, malba, recyklace, tvorba originálních drobností do domácnosti a v neposlední řadě i opojení exotikou a cestováním. Ač jsem vzhledem ke svému věku nestihla procestovat nijak velkou část světa, poznávání nových míst je pro mě životním stylem a vzpomínkami na ně se obklopuji i doma.

TOPlist

Všem srdíčkujícím děkuji :)

Pokud jde o eurové platby, můj účet se s nimi nekamarádí, nicméně po domluvě lze zařídit zaslání platby do eurově přátelštější banky.

Máte-li zájem o jiné množství výrobků, než vám nabízí košík, či máte speciální přání, nebojte se zaslat dotaz. Pokud mi to umožní momentální dostupnost materiálu v obchodě / doma v šuplíku a aktuální časové možnosti, určitě se domluvíme.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od TheAbducted

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--