Domů Profil prodejce Dílna Albína
  • Prodejce od r. 2014
  • Praha 5, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: -
Registrace: 18.5.2014
Město: Praha 5
Stát: ČR

Dílna Albína

/ Prodávající
Novinky
494709
28.3.2016 vloženo nové zboží

     Vítáme Vás na stránkách našeho obchůdku, kde naleznete originální, ručně vyráběné drátované předměty pro radost i pro použití v běžném životě. Předměty jsou vyráběny starou technikou dráteníků. Doplněné jsou potom například korálky skleněnými, dřevěnými či různými kameny nebo i pálenou keramikou.

Použitý je černý nebo stříbrný drát, který ve vlhkém prostředí získá patinu rzi. Předměty jsou proti ní ošetřeny, ale nedoporučuje se je ponechávat v exteriéru, pokud tuto patinu nechcete na předmětech záměrně. Pokud se tato patina přece jen objeví, je možno předmět lehce přetřít hadříkem s voskem či olejíčkem.

Věříme, že Vám drátované předměty přinesou potěšení....

     Vítáme Vás na stránkách našeho obchůdku, kde naleznete ručně vyráběné originální šperky z mědi. Tyto šperky jsou inspirovány přírodou, životem a mystikou dávných dob v Egyptě, Římě, Řecku či životem starých Keltů. Vzhledem k ruční výrobě je každý kus šperku originál. Šperky jsou vyráběné řemeslnými a šperkařskými technikami, některé jsou pak kombinované s kameny či korálky.

     Měď jako kov doprovází člověka od nepaměti, ať už jako materiál pro výrobu zbraní, předmětů, ozdob, tak i jako léčebný prostředek. Měď je prvek, který lidský organismus nezbytně potřebuje ke svému životu, a jsou známy jeho léčebné účinky.

Každá lidská pokožka reaguje na šperky z mědi rozdílně a na kůži se může objevit ušpinění v místě nošení šperku. Naše šperky jsou ošetřeny patinou, jsou leštěné a neměl by být problém v občasném styku s vodou. Pozor ale na poškrábání šperku či kamenu ostrým předmětem.

Pokud se Vám líbí šperk, který není momentálně v nabídce, můžeme Vám ho v krátké době vyrobit.

Způsob dopravy
Zboží zasíláme Českou poštou doporučeným psaním nebo balíčkem v bublinkové obálce či krabici do 2 pracovních dní po zaplacení zboží. Poštovné a balné je 60,- Kč pro zásilky v ČR, mimo území dle aktuálního sazebníku ČP.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dílna Albína

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--