Domů Profil prodejce Baret
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 85 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 147
Aktivita: aktivní
Prodáno: 85
Registrace: 30.7.2009
Město: Praha 5
Stát: ČR

Baret

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den!

Těší mne, že jste nakoukli do mého malinkého krámku, račte dál a nezouvejte se, prosím.

Jmenuji se Jitka, narodila jsem se někdy v poslední čtvrtině minulého století, zhruba o osmnáct let později jsem absolvovala oděvní průmyslovku a vzápětí od šicího stroje na dlouho utekla. Před časem jsem dostala chuť se k němu zase vrátit, jenže... do cesty mi vstoupily korálky a bižuterní komponenty... Tak než k němu tedy dojdu a než z toho opětovného shledání něco vzejde, dovolte mi, abych Vám nabídla něco ze své bižuterní "bokovky".

...zatr sakr, právě jsem zakopla o klubíčka, jehlice, bavlnky, stužky, butonky... takže šicí stroj bude asi ještě nějakou chvíli zahálet...

Protože jsem mistr rozešitých šatů (a to i přeneseně v jakékoli oblasti), každý výrobek do konce dotažený a zde vystavený je malý zázrak.

A jelikož o mě také t.č. celodenně pečují dvě ještě celkem nové děti (jedno stále v záruce a druhé krátce po ní), času na výtvoření mám poskrovnu a regály se zde asi nikdy nebudou prohýbat pod tíhou zboží. Třeba Vás i tak něco zaujme.

Tvořím pro radost, pro sebe, pro nejbližší a teď třeba právě pro Vás...

Děkuji za návštěvu a těším se zase někdy příště!

 

P.S.  12.10.2010 k mým dvěma lehce patinovaným chlapečkům (prý běžné opotřebení, které nelze reklamovat) přibylo třetí, novotou vonící děťátko. A je to holčička! Je moc šikovná, ale než se naučí šít, plést, vyšívat a potahovat knoflíky, aby mi mohla pomáhat, bude to zřejmě ještě chvíli trvat. Do té doby bude tempo v mé tvořírně asi ještě o něco pomalejší než dosud.

Ale budete-li mít někdy cestu kolem, stavte se - mám zásobu užskoroúplněhotových;-) nedodělků, které se mi snad v geologicky krátké době podaří dokončit a vystavit.

Způsob dopravy
Pošta česká, moravská a slezská. Doporučeně (doporučuji). Baleno v bublinkách či krabičce. V poštovném jsou kromě poštovního poplatku zahrnuty i náklady na zabalení, tj. bublinková obálka v ceně cca 8,- až 26,- Kč podle velikosti, případně další obalový materiál.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Baret

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--