Domů Profil prodejce WeddArt
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 12 hodin.
  • Brno, ČR
  • 1737 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (108) 100%
Nadšenci: 155
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1737
Registrace: 9.6.2014
Město: Brno
Stát: ČR

WeddArt

/ Prodávající
Novinky
1096193
5.3.2024 Svatební sezóna 2024 začíná a já jsem si pro Vás připravil několik novinek :-)

Srdečně Vás vítám ve svém obchůdku! 

Zabývám se především zábavnou alternativou svatební knihy hostů a svatebního stromu v podobě závěsných rámů. Každý svatební host může na srdce napsat zprávu, vytvořit malůvku nebo se jen podepsat (fantazii se meze nekladou) a poté hodí srdce štěrbinou do rámu. Přímo  svatebčané tak vytváří krásný a originální obraz, který Vám navždy bude připomínat Váš významný den. Srdíčka Vám v rámu budou držet díky čirému sklu, které je umístěno v přední části rámu. Barvu srdcí lze přizpůsobit Vašemu přání :-)

Dále vytvářím neobvyklé svatební knihy z lakované březové překližky. Svatebčané Vám do knihy hostů napíší vzkaz, přání, věnování či namalují obrázek. Vytvoří tak pro Vás krásnou vzpomínku přímo ze svatebního veselí, nad kterou si jistě v budoucnu rádi zavzpomínáte na Váš den "D". Současně své hosty zabavíte např. během portrétního focení novomanželů. Knihu rovněž můžete využít i jako svatební album.

Výrobky jsou převážně ruční práce, která vyžaduje spoustu práce a času :-) Více informací se dozvíte vždy u jednotlivých produktů v e-shopu.

Věřím, že tyto produkty zaujmou a udělají radost nejen na svatbě, ale stanou se i hmotnou vzpomínkou na Váš nezapomenutelný den.

Většinu zboží zasílám do 14 dní od připsání částky na účet. Pro velký počet svateb v letních měsících se může dodací doba značně prodloužit, proto  prosím objednávejte  s dostatečným časovým předstihem. Pokud to bude v mých silách, zkusím zaslání zboží co nejvíce uspíšit. Nejste-li si jisti momentální dobou dodání, klidně meě kontaktujte.

Zboží je pečlivě zabalené, většinou označeno také jako křehké – podle typu zboží. Balíky zasílám prostřednictvím České Pošty jako Balík do ruky - tzn., že zásilka je do druhého dne od odeslání u Vás :-) Po negativních zkušenostech balíky na dobírku neposílám.

Cena poštovného a balného se pohybuje podle rozměru a typu zásilky od 80 až do 160 Kč.

V Brně je možnost osobního odběru zdarma.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od WeddArt

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--