Domů Profil prodejce Atelier Silvie
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Kladno, ČR
  • 134 prodaných kusů
  • 98% kladných hodnocení
Hodnocení: (40) 98%
Nadšenci: 258
Aktivita: aktivní
Prodáno: 134
Registrace: 31.7.2009
Město: Kladno
Stát: ČR

Atelier Silvie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, jmenuji se Silvie a vítám Vás ve své virtuální galerii. Celý život se zabývám vytvářením něčeho osobitého, originálního a vždy do toho vkládám kus sebe. Většinou to však byly výrobky určené pouze mně a okruhu blízkých, nebo psaní. Originální šperky a módní doplňky si pro sebe tvořím odnepamněti. Vždy jsem se chtěla odlišovat od davu, být originálem a to nejen vzhledem. Asi jsem se už tak narodila, takže mi stejně nic jiného nezbylo. V poslední době mne zaujalo hedvábí a začala jsem se realizovat vymýšlením a tvorbou všech možných variací na téma hedvábný šperk.

Ráda se inspiruji tvorbou druhých, ale nápady nekradu. Spíš mě radost z krásy a nádhery cizích originálních výrobků dostává do inspirativního rozpoložení a najednou uvnitř mne "prší" nápady zcela jiné a pouze mé. A tak vše, co vidíte v mé galerii je zcela původní a pouze ze mne.  Veškeré hedvábí je ručně barveno a malováno, všechny vzory jsou mými návrhy a originály.

Potěší mne, budou-li se Vám mé šperky líbit, i když jsem si vědoma, že nedělám šperky pro každého.  Mé šperky nejsou určeny dámám, které mají potřebu být "in", sledovat módní trendy, zařadit se a zapadnout. Naopak, mé šperky jsou určeny bytostem s vlastním osobitým vkusem a názory, originální a svobodnou osobností, které mají potřebu se odlišovat a dávat to světu jasně najevo.

Většinou vyrábím sety (náhrdelník a naušnice), neboť mi připadá, že doplnit hedvábný náhrdelník jinými naušnicemi nežli naušnicemi ze stejného materiálu a stejné barvy, by nebylo ono. Mnohé dámy však nemají propíchnuté uši. Mám zkušenost, že i taková zákaznice mou nabídku, že jí prodám náhrdelník bez náušnic, nepřijala. Naopak si je ráda vzala s tím, že je použije jako ozdůbku, přívěšek či brož. Nicméně, budete-li mít zájem pouze o náhrdelník, kontaktujte mne.

Nápady se mi sypou rychleji, nežli je stačím realizovat a vytvářet nové mne těší. Proto vytvářím pouze originály a limitované série a i ty jsou spíše různými variacemi jednoho základního typu. Jednou prodaný výrobek se tedy stává nedostupným a dál již v aktuální nabídce není. Kdyby Vás však vyjmečně okouzlil některý prodaný výrobek, kontaktujte mne, pokusím se Vám vyhovět. Ne vždy to půjde, protože některé použité komponenty nemusí být na trhu k dispozici. 

Pokud se Vám líbí typ šperku, ale potřebovali byste jej v jiné barvě, opět mne kontaktujte a ráda vyhovím Vašim představám stran barvy, velikosti či jiných úprav. 

 

Způsob dopravy
Objednané zboží zasílám ihned po zaplacení na účet v doporučených zásilkách přes Českou poštu. Pokud si objednáte více zboží, sloučím vše do jednoho balíčku za jednu cenu dopravy. Ušetříte tak na poštovném. Lze zasílat i na dobírku, poštovné je pak vyšší 100,- Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Atelier Silvie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--