Domů Profil prodejce HANNALI
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Jihlava, ČR
  • 259 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (59) 100%
Nadšenci: 142
Aktivita: aktivní
Prodáno: 259
Registrace: 12.6.2014
Město: Jihlava
Stát: ČR

HANNALI

/ Prodávající
Novinky
445012
11.11.2015 K lapačům snů, přidány i vitráže..... :)

VŠECHNY LAPAČE JSOU ZROZENY Z MÉ HLAVY - DĚKUJI, ŽE RESPEKTUJETE MÉ NÁPADY A NEKOPÍRUJETE JE......

 

 

Když jsem poprvé uviděla u svého přítele krásný, přenádherný a veliký lapač snů tak mi v hlavě hned blesko "to musím zkusit"...a to byl začátek mé tvořivosti....

 

Se sklem to bylo jiné.... sklo bylo součástí mého života odmala. Bylo všude kolem mě, protože táta je sklář. Byla to samozřejmost, kterou jsem nevnímala.... jeho krásu jsem si uvědomila až o hodně déle a o to víc si ji užívám. Byla ve mě už dávno zakořeněná....Úsměv

 

Většinu věcí tvořím přímo na přání. Zboží na prodej je zlomek a jakási ukázka. Po dohodě jsem schopna vytvořit prakticky cokoliv. Mrkněte do fotogalerie, jsou tam věci dělané přímo na přání.

Mějte se krásně, pokud můžete..tvořte a

děkuji, že jste sem nakoukli....Mrkáček

Hanka

 

  

Navštivte také obchůdek mé kamarádkyÚsměv

https://www.fler.cz/mony23

Stará indiánská pověra praví, že lapač zavěšený v místnosti kde spíte, zachytí zlé sny, které v síti zabloudí  a dobré sklouznou po pírkách do vaší snící duše …… Ráno první paprsky zachycené zlé sny bloudící v sítí slunce spálí……

 

Význam lapače snů Významů mají lapače snů spousty – vznik a historie lapačů se liší podle národa a kmene, který historii vypráví. Hlavní význam je ale poměrně jasný a neměnný – lapače snů by měly zachycovat a blokovat negativní energii. A právě podle indiánů je také hlavní úkol zachycovat dobré sny a odhánět špatné, aby se tak zajistil klidný a nerušený spánek.

 

Korálek nebo kamínek uprostřed síťky znázorňuje duši člověka. Je to střed, kolem kterého se točí svět. Indiáni věří tomu, že se sny (ať už dobré, špatné nebo strašidelné) snaží najít každého člověka. A že tohle centrum (vlastní já) je třeba chránit, především před negativní energií. Proto šamani vymysleli Indiánům lapač snů.

Kruh lapače snů má 2 významy: představuje svět a vesmír a chrání kamínek. Je to první překážka pro negativní síly, které se na spáče valí. Kruh má zadržovat negativní vlnění.

Peříčka jsou přivázána ke kruhu. Zachytávají vesmírnou energii a sny a dopředu je filtrují. Noční můry jsou odraženy pryč a sladké sny jsou přeneseny přes síťku do pírek a z pírek do vaší duše.

Síť s uzlíky je v lapači snů to nejdůležitější! Chytá děsivé sny a negativní síly. Indiáni věří, že negativní energie, která se v síti zachytí, zabloudí a nenajde cestu ke kamínku uprostřed (tedy k duši člověka). Symetrie sítě symbolizuje harmonii. A přesně ta je pro všechno zlo nepřijatelná......

 

 

Kruhy lapačů ručně obháčkovávám.... a mimo barevného peří používám i peříčka z exotických ptáků..... (ani jedno peříčko není uzmuto násilím , všechna jsou sesbírána mou velkou dodavatelkou těchto krásných barevných pokladů...... díky P.

 

Co dodat k vitrážím.... ty jsou o tvořivosti...spoustě času a trpělivosti.


Jde o krásu, která Vás hladí na duši a když se díváte na hotový výrobek, usmíváte se....o tom to je....o radosti.

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od HANNALI

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--