Domů Profil prodejce ta-scha
  • Prodejce od r. 2009
  • Ostrava 3, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 6
Aktivita: -
Registrace: 1.8.2009
Město: Ostrava 3
Stát: ČR

ta-scha

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Krásný dobrý den všem.

Od mého dětství jsem se věnovala výtvarnu. Občas jsem nebyla pochopena. Například abstrakcemi pokrytá tapeta vyjadřující mé nejniternější emoce se nesetkala s pochvalami. Nedala jsem se však odradit a rozšířila své pole působnosti na stříhání a následné sešívání všech možných hadříků, čímž jsem dávala najevo své vlohy k oděvnímu designu. Tato vášeň se mi stala osudnou při výběru střední školy. Přijali mě na obor návrhářství oděvů. Po ukončení studia jsem se však vlivem okolností tomuto oboru dále profesionálně nemohla věnovat. Avšak můj volný čas jsem naplňovala navrhováním, šitím, malováním, kreslením a hledala jsem další cesty, jak proniknout do kreativního světa. Osudným se mi stalo otevření malého obchůdku nedaleko mého domova. Krámek byl plný perliček a všemožných bižuterních komponentů. Začátky byly krušné a bolestivé. Zaplatila jsem několika kapkami krve a mnoha zlámanými nehty, ale nevzdávala jsem se. Věřím, že jsem konečně dosáhla úrovně, kdy mohu své výrobky prezentovat.

Začínám Kolekcí First line. Je to taková všehochuť náhrdelníků a náušnic. Jednoduše jsem tvočila to, co bych sama běžně nosila.

Pokračuji řadou náhrdelníků a broží s příznačným názvem SPRING 2011. Zde zapojuji do hry textil. Inspirací mi bylo první sluníčko, které vykouklo spoza mraků a zároveň je to rituál, kterým přivolávám letošní jaro se všemi štěbetajícími ptáčky, pučícími stromy a probouzejícími se včelkami.

Pokud by se Vám některý můj výrobek líbil, ale nevyhovovala by Vám například délka, kontaktujte mě a pokud to bude možné, zboží upravím.

Pomalu se vrhám i do navrhování a šití, snad Vás mé výtvory zaujmou.

Nezbývá mi, než Vám popřát příjemné nakupování.

Způsob dopravy
Zásilku v ČR zasílám Českou poštou doporučeně v bublinkové obálce, popř. krabičce odpovídající velikosti jako balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ta-scha

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--