Domů Profil prodejce Ivanasev
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Dolní Podluží, ČR
  • 1161 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (161) 100%
Nadšenci: 228
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1161
Registrace: 26.7.2014
Město: Dolní Podluží
Stát: ČR

Ivanasev

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahojky a zdravím Vás, jmenuji se Ivana Ševčíková a vítám Vás v mém malém obchůdku. Něco málo o mě: Už od malička mě babička učila ruční práce, od pletení, háčkování vyšívání a šití. Za to jsem jí vděčná. Když jsem měla děti malé tak jsem šila a občas jsem se pustila i do složitějších věcí přes to,že nejsem vyučená švadlena. Občas skončilo něco i v koši . Jak rostly nebyl moc čas, pracovní povinnost a starost o rodinu trošku bránil k zdokonalování. Děti jsou již samostatné takže je času dost a tak jsem se k tomu zase po letech vrátila. Začínám jednoduchým šitím a zkouším pořád nové výrobky, co mě zrovna nadchnou. Zdokonaluji se, takže nebude vše jako od profesionála, ale myslím si, že se za svou práci nemusím stydět. Do obchůdku vkládám zboží až když je hotové, takže skladem většinou nemám. Ale není problém do týdne a možná i kratší dobu požadované zboží dodat, záleží na domluvě.

Poštovné bude upraveno po objednání dle délky a váhy zásilky. Odesílám českou poštou a nově zásilkovnou, obálka, kartonová krabice, PVC pytel. Pokud nejste z České republiky a máte zájem si u mě objednat, kontaktujte mě prosím vnitřní poštou . Vždy se lze domluvit :)

 

 

Přeji Vám aby se Vám v mém obchůdku líbilo.

 

 

 

 

 

 

 povlak s dětským motivem - kočičky

kapsář na ramínku do školky

Stolička

Kovová  karafa

 

 

Způsob dopravy
Poštovné bude upraveno po objednání dle délky a váhy zásilky. Odesílám českou poštou a nově zásilkovnou, obálka, kartonová krabice, PVC pytel. Pozor, zásilkovna přijíma platby pouze kartou, nikoliv hotovostí. Pokud nejste z České republiky a máte zájem si u mě objednat, kontaktujte mě prosím vnitřní poštou . Vždy se lze domluvit :)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ivanasev

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--