Domů Profil prodejce Emilly-Emm 2
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Cerekvice nad Bystřicí, ČR
  • 2040 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (224) 100%
Nadšenci: 570
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2040
Registrace: 18.8.2014
Město: Cerekvice nad Bystřicí
Stát: ČR
Důležitá informace: Jestliže nakoupíte současně z mých dalších 4 prodejních profilů budete hradit pouze jedno poštovné.Raději mě Však na tuto skutečnost u objednávek upozorněte! Základní poštovné ve výši 80 Kč se vztahuje na doporučený dopis to je balíček do 5 cm a váhy do 2 kg.Poštovné se navýší pouze v případě,že bude balíček těžší.

Emilly-Emm 2

/ Prodávající
Novinky
1093813
14.2.2024 Moji milý příznivci ,ráda bych Vás pozvala k nahlédnutí.Opět jsem pro Vás připravila pár novinek . Hezký den Emilly-Emm

                    "ROZDÁVAT RADOST DĚTEM I DOSPĚLÍM"

              Jmenuji se Emilie tedy  Emilly, Ema nebo Emm. :)

Tento profil je zaměřený pro potěšení malých i velkých dětiček nicméně i dospěláci s dětskou duši či sběratelé hraček si zde přijdou na své neboť každý kousek je originál. :)

 

TOPlist

Chtěla bych vám představit mojí především ponožkovou tvorbu najdete zde ručně šité ponožkové hračky a maňásky .

Maňásci jsou mojí srdeční záležitostí-jsou to takový moji miláčci ty tvořím s obrovskou láskou.V zápalu práce mám někdy problém se od nich odtrhnout.Občas taky 5 hodina ranní to jistí.  Ostatní lidičky si spokojeně chrůpou a já teprve ulehám. Velký úsměv

Na jejich výrobů potřebuji ponožky-pro lepší představu hromady ponožek.Protože co?Ponožek není nikdy dost,že?S vyplazeným jazykem 

Tudíž při jejich nakupování se mi staly fusakle tak trochu úchylkou,neboť kamkoliv jdu na nákup pokukuji ze všeho nejprve po fusaklích,důležité a hlavní je ukořistit nové barvičky,takové které ještě doma nemám!!!Co na tom,že doma chybí chleba či máslo.

Na tvorbě maňásků je velmi zábavné to,že jakmile vystřihnete o trošku jiný tvar nebo obměníte barvičky použitých komponentů či ponožek vzniká tím automaticky nový originální maňásek.Při nasazení ponožkáčka na ruku mu ihned vdechnete život a své jedinečné a osobité kouzlo.Zde najdete pouze takovou malou ochutnávku z jejich tvorby,část máňásků má totiž už své majitelé.

Jo a mimohodem nebojte se na výrobů maňásků jsou vždy použité pouze nové ponožky!!! Mrkáček

Maňásky lze použít i v různých výchovných programech ve školách,školkách a podobných zařízeních.Zde můžete shlédnout video ,,Maňásků v akci,,  

To je onen aktér  ,,vitamín C ,,

Pro spuštění videa klikněte na obrázek .

Za poskytnutí  videí děkuji jedné milé osůbce paní J.Krolupperové. :)

 

MAŇÁSCI VYROBENÝ NA MÍRU.

Speciálně vytvořená kolekce  maňásků pro mateřské centrum k dětskému výchovnému představení o zdravém stravování. 

První kolekce:se skládá ze třech škodlivin,vitamínů A,vápníku,vitamínů C,hořčíku a fosforu.

 skřítky krmit povoleno

https://www.youtube.com/watch?v=VDNd9s_Ba8k

 

 

 

 

Druhá kolekce se skládá ze třech škodlivin,vitamínů A,vápníku,vitamínů C,hořčíku a fosforu.

Třetí kolekce se skládá ze třech škodlivin,vitamínů A,vápníku,vitamínů C,hořčíku a fosforu.


Čtvrtá kolekce se skládá ze třech škodlivin,vitamínů A,vápníku,vitamínů  C,hořčíku a fosforu.                                

image

                                             !!! Důležité !!!

Zboží Vám zašlu nejdéle do týdne od připsání peněz na účet z důvodu velké vytíženosti nicméně jsem osobně radši,když mohu objednávku vyřídit co nejdříve.

Rychlost dodání a hodnocení se můžete dočíst zde :

https://www.fler.cz/uzivatel/moje-hodnoceni

Poštovné navýším pouze v případě,že bude objemější zásilka.

                         !!!  NABÍDKA 50 % SLEVY:  !!!

JESTLIŽE ZHOTOVÍTE NĚJAKOU HEZKOU FOTOGRAFII S MÝM VÝROBKEM,KTEROU MI ELEKTRONICKY ODEŠLETE  SEM DO ZPRÁVY A JÁ SI JI VYBERU A NÁSLEDNĚ JI POUŽIJI K PREZENTACI SVÝCH VÝROBKŮ BUDE VÁM NÁLEŽET  ODMĚNA VE FORMĚ 50 % SLEVY NA NÁKUP JAKÉHOKOLIV VÁMI VYBRANÉHO VÝROBKU Z MÝCH PRODEJNÍCH PROFILŮ Emilly-Emm  Emilly-Emm 2.

Polštářky

Zajíčci

 Děkuji za Vaší návštěvu,jestli se vám moje výroba ponožkáčků a nejen jich líbí budu ráda,když mé stránky opět někdy návštívíte.Případně mé tvoření ohodnotíte a nebo třeba  i doporučíte svým známým.  

 S pozdravem  a přáním hezkého 

            dne. Emilly-Emm     

 

 

 

 

 

                                  Vítám vás

Jestliže jste navštívili můj profil ráda bych Vám představila mou tvorbu.  

Ufo na naší zahradě.

 Jednoho krásného slunečného dne vyjdu na zahradu a všude kam se podívám jsou malinkatí roztomilý ufounci. Koulí na mě svá velká kukadla přes modré brejlíčky. Jsou to takový malý neposedové. Aby se člověk bál někam šlápnout,protože se neustále motají  pod nohama.Mám však super tajnou informaci a to ,že se díky Bohu nezdrží moc dlouho.Už velmi brzy vyrazí do různých koutů České a Slovenské republiky.Prý budou pomáhat lektorům s výukou angličtiny malých dětiček.ÚsměvNež nás,ale opustí čekají až dorazí jejich kamarádi peráci.Vůbec si nodokážu představit jak to tady s nimi zvládneme,protože peráků je prý ještě o kapánek víc. Uf máme se asi na co těšit.     

     

 Maňásci péráci. 

 

Zda-li se ji alespoň trochu podobáme?Úsměv

 

 

                                

 

 

Úsměv      Tož není to krásný a pravdivý???

Úsměv nestojí nic,ale mnohého dosáhne.Obohacuje ty,kteří ho příjmají,bez toho,aby patřil těm,kteří ho dávají.Trvá jen jeden okamžik,ale vzpomínka na něj je někdy věčná.Nikdo není tak bohatý,aby se ho mohl zříci.Nikdo není tak chudý,aby si ho nezasloužil.Plodí štěstí v domě.Je to viditelný znak přátelství.Úsměv dodává zotavení unaveným.Zoufalým vrací odvahu.Není možné si ho koupit,půjčit ani ukrást.Protože úsměv má svou hodnotu jen v okamžik kdy je dávaný.A někdy potkáte člověka,který se už nedokáže smát,buďte velkorysí a darujte mu svůj úsměv,protože pro nikoho není úsměv tak potřebný,jako pro toho,kdo ho už sám nedokáže rozdávat.....  

Proto se usmívejme na svět i když máme smutek v duši je to úsměv co všem tak sluší.

Způsob dopravy
Zboží zasílám poštou převážně doporučeně.Balíčky balím podle druhu zboží.K balení používám balící papír,obálky plastové a bublinkové nebo krabičky(jeli to možné upřednostňuji balení do již použitého obalového materiálu v rámci šetření přírody).Pokud by měl někdo k tomuto výhrady stačí napsat a zboží bude zabaleno výhradně do nového obalového materiálu.Cena poštovného se však o to navýší.Zboží můžu zaslat i jako obyčejný dopis (nízké poštovné je ovšem bez záruky doručení).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Emilly-Emm 2

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--