Domů Profil prodejce K&Z design
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Liberec, ČR
  • 1178 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (166) 100%
Nadšenci: 273
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1178
Registrace: 20.8.2014
Město: Liberec
Stát: ČR

K&Z design

/ Prodávající
Novinky
1013694
29.6.2022 Vážení zákazníci, od 4.7. do 22.7. máme dovolenou. Poslední objednávky odesíláme v pondělí 4.7. Poté až 22.7. Objednávky nadále přijímáme. Přejeme krásné léto :-)

Tvoříme srdcem

Naším cílem je zhotovit pro vás šperk, bižuterii nebo jiný dekorativní či ozdobný předmět špičkové kvality bez jakéhokoliv kompromisu.

Chceme navázat na tradici českých výrobků, které si získaly velmi dobré renomé na celém světě. Chceme se jednoznačně odlišit od dálněvýchodní provenience, která je sice velmi levná, na druhé straně ale její provedení mnohdy nesplňuje ani základní parametry a některé výrobky tak mohou být svým způsobem až zdraví nebezpečné.

Používáme proto výhradně materiál českých výrobců s dlouhodobě prověřenou kvalitou spolu s doplňky z Velké Británie nebo Japonska, zejména skleněné polotovary, nerezovou a chirurgickou ocel, dřevo, ale také karbon, jehož použití je v této oblasti velmi ojedinělé.

Každý náš výrobek je rukama českých designerů zpracovaný originál, který obsahuje i kus jejich srdce, protože pro vás chceme jen to nejlepší a tvoříme opravdu s láskou. Výsledkem je produkt, který snese ve všech ohledech nejpřísnější měřítko.

 

Způsob dopravy
Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty nebo Zásilkovny. Zvláště křehké zboží je chráněno bublinkovou fólií. Dle rozměrů objednávku odešleme v obálce nebo kartonové krabičce. Pokud si přejete využít doplňkových poštovních služeb (pojištění, označení křehkosti zboží, dodání do druhého dne, …), nebo máte zájem o odeslání zboží prostřednictvím jiného dopravce, napište nám prosím tuto informaci do zprávy. Děkujeme.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od K&Z design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--