Domů Profil prodejce Keramika Iveta Dologová
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Štěchovice, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 44
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 31.8.2014
Město: Štěchovice
Stát: ČR

Keramika Iveta Dologová

/ Prodávající
Novinky
455773
7.12.2015 Vánoční keramika nyní k prodeji - svícínky, zvonečky ... naleznete v seznamu výrobků

Výroba a prodej ručně točené a modelované keramiky, keramika na zakázku.

Jmenuji se Iveta Dologová a keramice věnuji jž 13. rokem. Při výrobě se zaměřuji nejvíce na tématiku kolem psů a koček - různé mističky od malých až po velké velikosti, pamlskovníky - dózy na pamlsky, různé hrnečky se siluetami nebo rytinami psů a koček, svícny s prořezem psů ...

Všechny mé glazury mají atesty o zdravotní nezávadnosti a jsou určěné pro styk s potravinami.

Mimo jiné se taky věnuji výrobě keramiky za účelem pomoci neziskovým organizacím, které pomáhají opuštěným pejskům a kočičkám, jako jsou Srdcem pro kočky, Ridgeback SOS, Sen zvířat a pod. ...
Vždy je milé spojit příjemné s užitečným - udělat si pro sebe radost a zároveň pomoci zvířátkům v nouzi - výtěžek pak putuje na účet útulku.

výrobky na pomoc RR SOS

Obrázky, které na keramice používám si navrhuji a kreslím sama, jsou to mé vlastní autorské kresby.

Vždy se snažím vyjít vstříc požadavkům zákazníků, aby byli co nejvíce spokojení.
Mým cílem je vyrábět keramické výrobky, které se liší od ostatních svou originalitou. Zaměřit se na výrobky, které jsou propracovanější, barevnější a nejsou obyčejné.
Ráda bych ukázala, že i v dnešní době "čínských produktů" je stále možnost ukázat, že toto velice staré řemeslo je stále populární a líbivé a udržet jej co nejdéle.

Joy a já v dílně

Společnost v dílně mi dělá moje psí holčička Joy :) černá labradorka, která mě často svou mazlivou povahou odtáhne od výroby a doplňuje mi energii svou přítomností.

Doufám, že Vás má práce zaujala, pro mě je největší odměnou, když můj výrobek dělá druhým radost a zákazník se ke mě vrátí.

Způsob dopravy
působ dodání: Prostřednictvím České pošty – na Vámi zadanou adresu. Osobně – pouze po předchozí domluvě Hotové výrobky zasílám na Vámi uvedenou adresu ve zcela nových krabicích z 3VL (třívrstvá vlnitá lepenka), výrobek je pečlivě zabalen do bublinkové fólie, která brání poškození výrobku. Celá zásilka je řádně označena jako křehký balík a pojištěn na celkovou částku odesílaných výrobků. Cena za odeslání balíčku 150,- Kč - odesláno jako balí, do ruky. Možnosti zaplacení výrobků: Bankovním převodem - po přisání částky na účet je balíček ihned odeslán Na dobírku - pouze je-li to opravdu nutné - cena za balíček s dobírkou je 200,-
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Keramika Iveta Dologová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--