Domů Profil prodejce Martiina
Martina Klazarová
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Louny, ČR
  • 482 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (83) 100%
Nadšenci: 375
Aktivita: aktivní
Prodáno: 482
Registrace: 17.8.2009
Město: Louny
Stát: ČR

Martiina

/ Prodávající
Novinky
827295
28.8.2019 vloženy nové náušnice https://www.fler.cz/zbozi...

Vítám vás ve svém království.   

Svět korálků je již mou trvalou součástí. Nabízím především šité šperky a  dále také květiny z korálků, které jsou výjimečné a na stole nebo okně vám nikdy neodkvetou.

Šité šperky vyrábím převážně z japonského rokajlu, který je velice kvalitní a pravidelný, a tím dodává šperkům dokonalost. Na některé typy šperků se více hodí český rokajl, pro který si jezdím přímo do Jablonce.

 

Na ukázku něco málo z mé tvorby:

           

image      image      image

A protože se rády neparádí jen ženy a dívky, ale i malé princezny, mám ve své nabídce šperky i přímo pro ně. Nejoblíbenější jsou prstýnky, náušničky z obšitých swarovski rivolek nebo různé druhy náhrdelníků. V podstatě každý šperk, pro dámu či dospívající slečnu, lze vyrobit i v dětské velikosti.

image image image

V neposlední řadě nezapomínám ani na nevěsty, protože každá žena chce být ve svůj den nejkrásnější. Můžete si u mě vybrat šperky - buď celou sadu, nebo jen např. náramek. Vyrábím na přání i korálkové svatební kytice.

        

Každý z výrobků jsem schopna upravit podle Vašich přání, takže pokud by se vám líbil některý šperk nebo kytice, ale chtěli byste změnit barvu, velikost, nebo máte jakýkoliv jiný požadavek, je možné výrobek udělat přesně podle vašich představ.

V případě, že byste si přáli k náušničkám háčky sříbrné, nebo z chirurgické oceli, lze takovou možnost zvolit u každého šperku.
    

Tento banner i avatar pro mě na přání vytvořila Rope čímž bych ji chtěla poděkovat za velkou trpělivost s mými požadavky.

Šité šperky jsou poměrně trvalé, budete se jimi moci zdobit dlouhou dobu, nicméně nejsou nezničitelné. Dobrou péčí o ně můžete výrazně prodloužit jejich životnost.

Pokud zmoknete a šperk se namočí, nic se mu nestane. Před sprchováním, koupáním nebo mytím nádobí si šitý šperk sundejte, aby nedošlo k jeho poškození. Totéž platí před sportovními výkony. Pot působící na bižuterii může změnit barvu šperku i jeho kovových součástí.

Sundávejte tyto šperky i před spaním - zabráníte tím mechanickému poškození.

Je vhodné šperky skladovat na suchém, tmavém místě, ideálně v zavíracím sáčku, ve kterém vám byly dodány. Předejdete tím nejen odírání bižuterních komponentů s jinými šperky, ale i propletení šperků do sebe.

Šperky nasazujte až po dokončení všech úprav - tj. po lakování vlasů, aplikaci parfému, krému apod. Některé produkty by mohly poškodit povrchovou úpravu šperku.

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám Českou Poštou po zaplacení zboží, při nákupu více kusů ušetříte na poštovném! Po předchozí domluvě je možné i osobní odběr v Lounech, Mostě nebo Litvínově.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Martiina

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--