Domů Profil prodejce Dynastie
  • Prodejce od r. 2014
  • Praha 10, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 23.9.2014
Město: Praha 10
Stát: ČR

Dynastie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Nakladatelství Dynastie je nově vzniklé nakladatelství, které chce pokračovat v rodinné tradici a využít nabytých zkušeností s vydavatelskou činností. Vzniklo v roce 2014 a přichází na knižní trh s uměleckou prvotinou Lindbergh – Dobrodružství létajícího myšáka.

Dynastie si klade za cíl přinášet ojedinělé překladové knižní tituly na český trh, a to především pro děti a mládež. Věnovat se bude i původní tvorbě mladých autorů a výtvarníků jak z České republiky, tak ze zahraničí.

Jako jedno ze tří zájemců z ČR uspělo nakladatelství Dynastie v nelehkém boji a získalo pro český trh licenční práva na vydání úspěšné knihy nadaného německého grafika Torbena Kuhlmanna. Byli jsme poctěni, že naše vize nakladatelství specializovat se na neobvyklé tituly, naše nadšení a v neposlední řadě náš zájmem o letectví oslovil švýcarského vydavatele, který se rozhodl svěřit titul pro český trh do našich rukou.

Lindbergh – Dobrodružství létajícího myšáka je ilustrovaná kniha nejen pro děti, která vypráví příběh odvážného myšáka, který se musí dostat z Hamburku do Ameriky za svými přáteli. Příběh je inspirován prvním sólovým přeletem Charlese Lindbergha přes Atlantický oceán. Dobrodružný příběh statečného myšáka, který se přes všemožné nástrahy světa pokusí vyřešit svůj problém jedinečným způsobem. Studuje, kreslí, plánuje, hledá materiály a součástky, staví, zkouší, ale především se nevzdává!

Kniha bezpochyby osloví nejen malé čtenáře a všechny letecké nadšence bez rozdílu věku, ale také milovníky krásných knih, kteří ocení knihu nejen pro její jedinečný příběh, ale především pro úžasné ilustrace, které příběh umocňují.

Kniha sbírá úspěchy a ocenění v zemích, kde již vyšla, tedy v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Holandsku, Velké Británii, USA a Austrálii. V letošním roce se kromě České republiky chystá také vydání v Bulharsku, Dánsku, Francii, Itálii, Litvě, Maďarsku, Polsku, Španělsku, Švédsku a Japonsku.

Překladu knihy se ujal Radek Malý, uznávaný překladatel z německého jazyka, spisovatel, vysokoškolský učitel a také držitel ceny Magnesia Litera za poezii.

Způsob dopravy
Česká pošta (platba předem, na dobírku).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dynastie

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--