Domů Profil prodejce Nikolex
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Hlinsko, ČR
  • 154 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (47) 100%
Nadšenci: 136
Aktivita: aktivní
Prodáno: 154
Registrace: 27.9.2014
Město: Hlinsko
Stát: ČR

Nikolex

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Já a moji kluci

 

Dobrý den, vítejte v obchůdku Nikolex.

Najdete zde dětské oblečení z kvalitního úpletu šité na overlocku, prošívané  a začištěné na coverlocku. Výrobky jsou ušity z kvalitních úpletů českých a zahraničních výrobců, které odpovídají certifikacím pro látky na zdraví bezpečné materiály vhodné pro děti do 3 let. (Např. úplety Hilco splňují Oeke-tex standard 100, bioúplety Lillestoff odpovídají náročné certifikaci GOTS – ekologickým standardům a sociálním podmínkám při zpracování).  Fleecové látky jsou jemné a hřejivé a jsou také testovány jako vhodné pro děti mladší 3 let. Všechny látky jsou před šitím vysrážené. Doporučuji prát na 30 stupňů v pračce na rub a nesušit v sušičce.

Šití je mým koníčkem a zároveň jsem vyučená v oboru, každý kus šiji s pečlivostí, v nekuřáckém prostředí a jedná se o ruční práci.

K šití na děti mě přivedlo to, že můj mladší syn je hubený a všechny kalhoty mu byly velké. Proto jsem se pustila do šití legínek v pase na míru, které mu perfektně padnou. Naopak můj starší syn nikdy nemohl nosit punčošky nebo úzké kalhoty v pase, protože jej škrtily. Nyní do školky nosí pohodlné barevné legíny s oblíbenými hvězdičkami .

Ráda oblékám své syny do barevného a vzorovaného oblečení, ale na kluky není tak široký výběr jako na dívky. Každá z nás zažije období, kdy si naše dítě zamiluje např. různá zvířátka opičky, dinosaury…. Proto se snažím synům dělat radost nevšedními barevnými legínami s veselými dětskými motivy.

Ze stejného důvodu jsem se rozhodla šít i barevné čepičky, které jsem marně hledala na trhu. Proto jsem začala oběma synům šít čepičky stejné J, je to velmi roztomilé a není problém, pokud mám látku, ušít stejný vzor pro chlapce a dívku, ať spolu sourozenci krásně ladí .

Líbí se Vám takové legínky nebo styl čepičky, ale máte zájem o jinou kombinaci látek? Není problém, stačí mi napsat, látek mám spoustu . Pokud nebude Vámi vybraná látka k dispozici, nabídnu Vám ráda jinou variantu .

Mám dva malé rošťáky, proto prosím o pochopení s dodacími lhůtami v případě nemoci.

Zboží odesílám po připsání platby 10-14 dnů.

Přeji příjemné nakupování a v případě dotazů mě, prosím ,neváhejte kontaktovat.

                                                                                           Martina

 

Způsob dopravy
ČP doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nikolex

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--