Domů Profil prodejce Pavčiny korálky
  • Prodejce od r. 2014
  • Zlín 12, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 7
Aktivita: -
Registrace: 5.10.2014
Město: Zlín 12
Stát: ČR

Pavčiny korálky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím všechny korálkové zapálence  

Před pár lety jsem dostala pár korálků a základní výbavu ke tvorbě bižuterních šperků. Ve volných chvílích jsem začala trpělivě a s láskou tvořit. Korálky měnící se ve šperky pod mýma rukama se staly mou vášní i relaxem. Tolik barev, tvarů, kombinací... to mě nepřestává bavit.

Pokud Vás zaujal některý z bižuterních šperků, které jsem vytvořila, tak jste mě moc potěšili. No a jestli se Vám některý šperk líbí natolik, že jej chcete mít doma, neváhejte a kontaktujte mě, určitě se domluvíme.

Líbil by se šperk, ale nevyhovuje barva? Pokusím se Vám vyhovět a šperk vytvořím přímo na přání. 

Vystavené zboží posílám obratem po přijetí platby. Pokud bych šperk tvořila na zakázku, na termínu dodání se domluvíme. Reklamace je samozřejmě možná, ale nevztahuje se na poškození šperku, jež vzniklo špatným zacházením nebo údržbou.

Přeji krásné chvíle nejen s korálky

Pavča

Proč a jak tvořím?

Po každodenní rutině v práci a vyčerpávajícím kolotoči doma utíkám ke korálkům. Vypnu hlavu, nepřemýšlím o ničem. Nechávám se unášet nekonečnými tvarovými i barevnými kombinacemi, které korálky skýtají. Vznikají tak různé šperky, které nosím nejen já, ale i mé kamarádky a známé. Relaxuji opravdu ráda a dost často, skoro každý den.

Před lety jsem začala s ketlovanými šperky, které jsou pro začátečníky opravdu vhodné.  Při ketlování se používají kovové jehly a nýty a větší korálky rozmanitých tvarů. V současnosti se bavím tvorbou šitých šperků a snažím se tak zorientovat v množství různých technik. Používám tzv. rokajl, což jsou malé korálky českých výrobců. Když chci dosáhnout opravdu pravidelných tvarů, jež některé techniky vyžadují, sáhnu po korálcích japonských.

Jak tvořím? Většinou si vyberu pár barev, rozložím si je před sebe a začínám kombinovat a představovat si, co by šlo udělat. Někdy mi trvá opravdu dlouho, než vytvořím to, co jsem chtěla, a někdy se mi to ani nepodaří. Vznikne tak něco neplánovaného, a kolikrát je výsledek ještě lepší než původně zamýšlený. Ale stane se taky, často :-), že párám a párám…

Pavča

Šperk jste si pořídili, aby Vás ozdobil a abyste se z něj těšili. Jestli si chcete svého šperku užívat hodně dlouho a ne jen jednu sezónu, je důležité se k němu chovat šetrně a láskou. Tady je pár rad:

  • nevystavujte šperky fyzické zátěži, při domácích pracích je odkládejte stejně jako při sprchování, koupání či sportování (voda i agresivní pot může šperky poškodit)
  • nejdříve použijte kosmetické přípravky, jako jsou krémy, laky na vlasy, parfémy a další, teprve poté nasaďte šperk
  • vyvarujte se kontaktu s dalšími chemickými látkami (kyseliny, desinfekce, alkohol, čisticí prostředky aj.)
  • sundávejte šperky před spaním
  • chraňte šperky před přímým slunečním zářením a skladujte je v suchu tak, abyste předešli zamotání či poškození

 

Pavča

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pavčiny korálky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--