Domů Profil prodejce KS.art
  • Prodejce od r. 2014
  • Praha 9, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 25
Aktivita: -
Registrace: 19.11.2014
Město: Praha 9
Stát: ČR

KS.art

/ Prodávající
Novinky
721709
12.5.2018 Krásné jaro! Od půlky května do půlky června budu mimo Prahu, případné objednávky budou vyřízeny hned poté. Děkuji za pochopení a užívejte sluníčka! ;-)

Tvořím, tedy jsem. 

 

Miluji malbu, fotografii, kresbu. Zajímá mě hra s protiklady, tvary, barvami. V obrazech i fotografiích se objevují souvislosti, které na první pohled nemusí být zřejmé, vzájemně se ovlivňují a ve výsledku tvoří jedinečný celek.

 

Nabízím:

OLEJOMALBY - abstraktní malby na plátně, které je vlastnoručně napnuté na blindrámu (domnívám se, že dílo jako celek, jeho energie, působí silněji, je-li od začátku do konce vytvářeno jednou osobou, její energií). Obrazy nerámuji (rám u nich vnímám jako něco, co je svým způsobem omezuje), jsou malovány do stran, které tak tvoří jich „orámování“.

FOTOGRAFIE – miluji netradiční pohledy, podhledy, průhledy, baví mě detaily a zákoutí různých měst, jednoduchost a zároveň složitost, černobílé fotografie i výrazné barvy, hra světla a stínu. Ráda cestuji a vždy s sebou mám pomocníka Franka (můj fotoaparát). Nejlepší fotografie často vznikají nečekaně, neplánovaně, intuitivně. Fotografie mohu zaslat již vytištěné a signované, v metalízovém odlesku, který podtrhne jejich působivost, nebo elektronicky.

KRESBY - kontrastní abstraktní kresba na čtvrtku (nejčastěji černá na bílé, stříbrná na černé), s využitím různých kreslících prostředků (převážně gelové tužky či tuše). Jde o autorskou meditativní automatickou kresbu (při rozostření zraku a s použitím fantazie je v kresbách možné vidět různé výjevy).

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od KS.art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--