Domů Profil prodejce Mýdla a soli
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Šlapanice, ČR
  • 130 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 123
Aktivita: aktivní
Prodáno: 130
Registrace: 22.1.2015
Město: Šlapanice
Stát: ČR

Mýdla a soli

/ Prodávající
Novinky
691317
19.1.2018 VŠEM PŘEJI POHODOVÝ ROK 2018 - VAŠE ŠÁRKA
 
Základní informace

NABÍZÍM SOLI A MÝDLA ...... PROČ?

A VÍTE, ŽE VÁM ANI NEVÍM - PROSTĚ SE TAK JEDNO RÁNO PROBUDÍM .... A UŽ VÁM TO BYLO - TAK JEDNODUCHÉ TO NEBYLO, ALE O TOM - NĚKDY POTOM

ALE KAŽDOPÁDNĚ SE ZDE DOČTETE O ÚČINCÍCH - BYLIN, OLEJŮ, MÁSEL, SOLÍ ATD.; DÁLE O TÉ Z NEJSTARŠÍCH BAREV NA VLASY, KTEROU LIDSTVO PAMATUJE!!!

a to nejen v profilu, ale i v jednotlivých produktech

A TADY TO MÁTE - ČTĚTE - PIŠTE - PTEJTE SE - NAKUPUJTE

RŮŽOVÁ ŘADA

LEVANDULOVÁ ŘADA

POMERANČOVÁ ŘADA

PARFÉMOVANÁ ŘADA
 
BYLINNÁ ŘADA

DÁLE JEDNOTLIVÁ MÝDLA STROM ŽIVOTA DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY
 
TUHÉ ŠAMPONY DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY

VŠECHNO NAŠE ZBOŽÍ JE DÁRKOVĚ ZABALENO - už dále nemusíte balit - a můžete rovnou DAROVAT!!!

NAŠE PRODUKTY NIKTERAK NEPŘIBARVUJEME - SPOLÉHÁME SE POUZE NA NEKONEČNÉ MOŽNOSTI PŘÍRODY.

PROČ SŮL? PROTO.......

Sůl z mrtvého moře - 100% přírodní a čistá sůl pochází z největšího zdroje minerálního bohatství světa z Mrtvého moře. Krystaly této soli jsou zcela odlišné od obyčejných mořských solí, obsahují unikátní komplex minerálů, zejména hořčíku, vápníku, sodíku a draslíku. Sůl působí zklidňujícím a relaxačním účinkem na celé tělo i nervový systém a tiší svalovou únavu. Čistí a revitalizuje pokožku a odstraňuje z ní škodlivé látky. Pečuje o pokožku u osob s častým výskytem kožních problémů, akné, psoriázy (lupénky). Má rovněž příznivý účinek při revmatických a kloubních potížích a zlepšuje pohybovost bolestivých míst.

Himalájská sůl z Pakistánu je  čistý přírodní produkt bez žádných konzervačních či jiných přísad, což je velkou předností tohoto výrobku. Sůl je z pakistánských dolů v pohoří Himálaje, kde se nachází 250 milionů let stará ložiska soli. Koupel v čisté krystalické solance připravené z této soli přináší maximální pocit uvolnění, posiluje organismus, kterému dodává minerály, pomáhá udržovat přirozenou vlhkost a ph pokožky a je vhodná pro všechny druhy pokožky

Mořská sůl pak působí na mnoha úrovních. Mezi její účinky můžeme zařadit třeba podporu hydratace, prokrvení pokožky, stimulaci lymfatického systému. Pomáhá léčit také různé kožní choroby, jako je třeba lupénka či atopický ekzém. Koupele zase bývají používány k uvolnění namoženého svalstva.

Pokud nemáte vanu, nevadí, solnou koupel můžete dopřát vašim nohám a chodidlům před domácí pedikurou. Lze pak dobře odstranit ztvrdlou pokožku, dostat do těla minerály a také předejít plísňovým chorobám nehtů a nehtových lůžek či mezi prsty, které jsou právě na podzim a v zimě nejvíce ohroženy.

Doba strávená v solné lázni by neměla přesáhnout 20 minut.

PROČ NAŠE SŮL A NAŠE MÝDLA? PROTO......vše pro Vás připravujeme s láskou ručně a přidáváme bylinky z naší vlastní produkce (každý náš výrobek je originál)

Naše 100% rostlinná, přírodní mýdla jsou vyráběna z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí. Jeho základem je kokosový olej, přírodní glycerin. Obohacena o  BAMBUCKÉ MÁSLO, OLIVOVÝ A ARGANOVÝ OLEJ, ALOE VERA A KOZÍ MLÉKO,  které působí blahodárně na pokožku, a mnoho jiných přírodní účinných složek, jako jsou třeba esenciální oleje, silice díky kterým - mýdla nádherně voní....dále okvětní lístky růží, květy levandule a pomeranče a mnoho dalších....Naše mýdla jemně vyčistí a příjemně zvláční pokožku celého těla. Jejich konzistence zaručí opravdu dlouhodobé mytí při každodenní spotřebě.

Mýdlo používáme několikrát denně, proto nesmíme podceňovat jeho vliv na naše tělo a musíme mít na paměti, že levná průmyslově vyráběná mýdla nebo mýdla s nejistým původem, obzvláště tekutá mohou obsahovat chemikálie, které mohou naší pokožce uškodit.

Průmyslově vyráběná mýdla jsou zbavena Glycerinu, který je pro pokožku velmi cenný a potřebný. Jeho hlavní význam je pokožku zvlhčit a udržet ji vláčnou. Vysušená pokožka je hlavní příčinou odumírání kožních buněk a  stárnutí…mýdla svými anti-oxidačními účinky přispívají k ochraně před negativním působením volných radikálů. Účinné látky mají výrazný antiseptický a protizánětlivý efekt.

Himalájská sůl je ve Feng shui vhodná k čištění energie prostoru. Vysypte sůl do misky a tu postavte do vstupních prostor, předsíně nebo chodby, haly, aby sůl čistila všechny energie, které proudí bytem a ovlivňují vaše zdraví i vnitřní stav. Drcená himalájská sůl je určená k čištění negativní, těžké energie, která se kumuluje převážně v koutech. Misku s drcenou himalájskou solí můžete skvěle využít právě v těžce dostupných místech, rozích a koutech bytu, domu, kanceláře nebo provozovny. Po očištění prostoru sůl vyhoďte. Kdy? Hned, jakmile se v daném prostoru budete cítit příjemně a v bezpečí.

Himalájskou sůl je dobré použít do všech prostor bytu, kanceláře, prodejny nebo provozovny. V domácnostech je možné ji použít v ložnicích, obývacích pokojích i chodbách. Při styku s vodou se sůl rozpouští. Sůl není určena k přímému použití na pokožku ani k přípravě jídla.

Léčba horskou solí je vhodná zejména při dýchacích problémech, chronických nemocech, psychosomatických zdravotních potížích, stejně jako při psychických následcích stresu jako je podrážděnost, nespavost, vnitřní neklid, výbušnost, nerozhodnost.

 

I přesto, že do našich výrobků používáme ty nejkvalitnější oleje a přísady čistě přírodního charakteru, jsou naše produkty prozatím bez atestů. Proto je označujeme jako DEKORACI. 
Jak s nimi budete posléze sami nakládat, je čistě jen na vás. My i naši blízcí a kamarádi naše produkty používáme stějně jako naši předkové.
  

ŽIVOT JE CESTA A CESTA JE ŽIVOT......

PROČ POUŽÍVÁM HENU DO TUHÝCH ŠAMPONŮ?

ŠAMPON S HENOU PRO RUSÉ VLASY

HISTORIE - HENA
Hena existuje a používá se nejméně 5 000 let, jak to dokládají archeologické nálezy, například v jeskyních Adžanta Elora u Bombaje (320 n.l.). Malba tam zobrazuje princeznu z Patliputry, jak sedí pod stromem a ruce i nohy má pomalovány květinovým vzorem z henny. Také v Čaraka a Šušruta Samhitě se o ní zmiňují vědci a lékaři dávné Indie. Největší popularitu henna zažívá od období králů Rádžputů a od Mughalského období.

Nejznámější oblastí, kde se henna pěstuje, je Rádžastán. Dalšími známými oblastmi jsou Pandžáb, Madhja Pradéš a Gudžarát.

Indové věří, že henna je obzvláště milá bohyni Lakšmí, takže přináší štěstí, bohatství a prosperitu.

ŠAMPON S HENOU PRO RUSÉ VLASY

Jak henna působí?
Henna obsahuje velké množství duálních pigmentů - karoten (oranžový) a xantrofyl (žlutý). Také obsahuje chlorofyl "A" a "B". Když se henna rozmíchá s vodou, tyto pigmenty prostoupí kůží a obarví ji. Této reakci se říká přirozená chromatografie.

Henna jako barva na vlasy
Henna je barva na vlasy, která neobsahuje žádné chemikálie ani toxické látky. Vlasy se nejen obarví, ale také zpevní, zhoustnou a zkvalitní. Henna rovněž dobře vyživuje kůži na hlavě. Účinek poznáte již po prvním použití.
Barva henny je zlatavo-oranžovo-hnědá. Pokud máte světlé vlasy, bude barva výraznější, a pokud je máte tmavší, dostanou pouze nádech. Vše záleží na způsobu barvení. 

 Ti, kteří jsou spokojeni s barvou, ale nikoliv s kvalitou svých vlasů, můžou stejným způsobem použít neutrální, tedy bezbarvou HENNU /Cassia italica/.
ŠAMPON PRO SUCHÉ VLASY 80g

 
Rozdíl mezi HENNOU a chemickou barvou - chemická barva musí narušit strukturu vlasu, aby do něj pronikla. Z tmavovlásky je rázem blondýna a obráceně..... Takto zásadní změny HENNA neumí, pouze vytvoří na každém vlasu mikroskopickou vrstvičku a tou vlas natónuje, v závislosti na původní barvě vlasu a nanášeném odstínu HENNY a délce působení na vlasech (moje 20letá zkušenost - nechat přes noc a ráno jste jako nová a Váš odstín je naprosto sytý a úžasný). Obarví tedy i Vaše šedivé vlasy, ale ty budou mít vždy o něco světlejší odstín než ostatní,  takže Vaše vlasy budou jakoby melírované. Tato vrstvička vlas zároveň ochrání před vnějšími nepříznivými vlivy, posílí ho a zabrání  jeho dvojení a lámání. Při dlouhodobém používáním HENNY je výsledný barevný odstín sytější a rozdíl mezi obarvenými šedinami a vlasy s pigmentem je méně výrazný a tzv. promelírování je přirozené a velmi krásné.

henna_powdr.jpg
Barví díky obsahu třísloviny zvané tanin, která je obsažena v listech a váže se s keratinem ve vlasech. Takto vlas obarví, posílí vlasovou cibulku i vlasový stvol, dodá mu pružnost, lesk a objem.
 
- je přirozeně antibakteriální a proto Vám pomůže i s lupy.
   
- já ji používám již přes 20 let a všem, kteří se v dnešní uspěchané době chtějí vrátit zpět ke kořenům ji vřele doporučuji a pokud budete mít jakékoliv otázky - ráda zodpovím, protože Heně vděčím za krásné, zdravé a kvalitní vlasy - tak se s Vámi ráda podělím o své letité zkušenosti. 
 
VŠEM VÁM OPRAVDU ZE SRDCE DĚKUJI ZA VAŠI PŘÍZEŇ VAŠE Šárka.

MÝDLO LEVANDULE MÝDLO RŮŽEMÝDLO PARFÉMVALENTÝNSKÁ PARFÉMOVANÁ EDICE (bambucké máslo, kozí mléko, olivový a kokosový olej + dámský a pánský parfém)VALENTÝNSKÁ PARFÉMOVANÁ EDICE (bambucké máslo, kozí mléko, olivový a kokosový olej + dámský a pánský parfém).JPGPŘÍRODNÍ EDICE STROM ŽIVOTA - olivový a kokosový olej, káva, čokoláda, skořice, vanilka.JPGPŘÍRODNÍ EDICE STROM ŽIVOTA - olivový a kokosový olej - zleva pánská varianta parfém sojový peeling, káva čokolda skořice vanilka, dámská růže květ parfém, pánská parfém květy slézu.JPGPŘÍRODNÍ EDICE STROM ŽIVOTA - olivový a kokosový olej - pánská varianta parfém aqua para hombre.JPGPŘÍRODNÍ EDICE STROM ŽIVOTA - olivový a kokosový olej - káva, čokoláda, skořice, vanilka.JPGPŘÍRODNÍ MÝDLO s bambucké máslo, olivový a kokosový olej, kozí mléko, parfém, květy růží..JPGPŘÍRODNÍ MÝDLO s bambucké máslo, olivový a kokosový olej, kozí mléko, parfém, květy růží.JPG


 

 
Způsob dopravy
česká pošta, balík
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mýdla a soli

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--