Domů Profil prodejce doubledee
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Lanškroun, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 28.1.2015
Město: Lanškroun
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

doubledee

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Fler_uvod

Přijetí objednávky očekávejte ještě tentýž den, případně vzhledem k okolnostem i později. Poté dostanete emailem či SMSkou informace potřebné k platbě. Objednávku prosím uhraďte do 14 dní, mohlo by dojít k jejímu stornování. Dostupné zboží odesíláme po přijetí platby na účet, nejpozději do 1 týdne. (Termín u jednotlivých položek se netýká doby dodání, ale doby dostupnosti zboží.) Zboží je možné rezervovat na dobu určitou.

Poštovné je odvislé od ceníku České pošty aktualizovaného pro rok 2016. V současnosti se tak cena pohybuje mezi 50 až 120 Kč. U každého výrobku je uvedena jeho hodnota, odvislá od váhy a rozměrů. Při objednávce více kusů bude celková cena upravena po přijetí objednávky.

Všechny balíčky odesíláme doporučeně. Při překročení limitu 500 Kč/objednávka je samozřejmostí pojištění. Na dobírku vzhledem ke zkušenostem neodesíláme. V současné době není možné zboží vrátit. Případné reklamace vyřešíme individuálně, vnitřní poštou.

Zboží balíme velmi pečlivě do bublinkových obálek či recyklujeme kartonové krabičky. Jednoduchá dárková balení v podobě mašliček, dekorací a papírových krabiček jsou samozřejmostí. Ke každému zboží přidáváme ilustrační fotografii. Pokud máte jinou představu, pokusíme se Vám vyhovět.

Dbáme na to, aby se k Vám zboží dostalo co nejrychleji a v naprostém pořádku. Základem je komunikace, proto nás v případě jakýchkoli nejasností neváhejte kontaktovat. Své výrobky dobře známe a Vaše dotazy rády zodpovíme.

Přejeme příjemné nakupování.

Způsob dopravy
Česká pošta, více informací naleznete v mém profilu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od doubledee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--