Domů Profil prodejce Nika-design
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Plzeň, ČR
  • 37 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 9
Aktivita: aktivní
Prodáno: 37
Registrace: 22.2.2015
Město: Plzeň
Stát: ČR

Nika-design

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám všechny zbloudilce v mém obchůdku.

 

Šití se pro mě před pár lety stalo neuvěřitelným koníčkem. Je pravda, že cesta k šicímu stroji pro mě byla poněkud zdlouhavá a klikatá, dlouho jsem si totiž myslela, že šití na stoji je jen pro vyučené švadlenky. Pocházím z rodiny kutilů, kdy se oba moji rodiče věnují nějakému řemeslu a tak jsem dlouho i já hledala to svoje. Jednou jsem zatoužila po tom si pro sebe ušít obal na knihu, pořídila jsem si proto zcela obyčejný šicí stroj, nevěřila jsem totiž že šití bude pro mě bude to pravé. A hle, stalo se. Naprosto mě nadchlo to, jak lze vidět,jak mi nové věci vznikají přímo před očima. Začala jsem tedy šít obaly na knihy a diáře. Došla jsem tak k závěru, že šít může opravdu každý, stačí mít dostatek času se svému miláčkovi (=stoji) věnovat.

 

Postupně jsem svoji nabídku rozšiřovala v duchu nejmodernějších trendů, došlo tedy i na takové kousky, jak sety pro miminka: usínáčky, obaly na očkovací průkazy, plenkovníky, přebalovací podložky, rychlozavinovačky a hnízdečka - kousky na které jsem nejvíce pyšná.

 

Postupem času jsem si začala tvořit i vlastní, složitější návody a střihy. Na hračky a jiné drobnosti. Momentálně je pro mě největším úspěchem sestavení vlastního střihu na organizéry (které jak jsem brzy zjistila lze velmi snadno využívat jako psaníčka například do divadla či na jiné společenské akce, hodně zde však záleží na desingu látky). Bylo to hodně hodin, než se mi povedl dát dohromady, a také hodně nervů - avšak stály za to :-)

 

Vždycky jsem se snažila výrobě jednotlivých kousků dát ze sebe co možná nejvíce, takže mohu upřímně prohlásit, že každý výrobek je vyroben s láskou.

Stojím si také za vysokou kvalitou každého výrobku, jelikož jsem osobně za každým z nich, od A po Z. Od tvorby střihu, přes výběr látky, samotné šití až po vyžehlení po dokončení práce.

 

Zároveň však přiznávám, že v celém procesu mám jeden velký nedostatek - nejsem příliš velký kamarád technologie, tedy vystavit zboží sem do tohoto obchůdku mi odebírá opravdu velké množství energie. Avšak dělám to i tak rádá, protože věřím, že se výrobky dostanou k vám a dají vám v dnešním uspěchaném a konzumní světě pocit, že ne vše čím se obklopujeme je neosobní. 

 

Přijímám pro sebe vždy nové výzvy, co se šití týče. Jak jsem již zmínila, nejsem profesionál, jsem samouk, proto je minimálně pro mě zajímavé sledovat vývoj mé tvorby. Proto vám prozradím ještě jedno: momentálně sbírám odvahu a odhodlání se pustit do tvoření alespoň pár kousků oděvů. Co vy na to?

 

Moc všem děkuji, že jsem vydrželi se čtením až do konce a přeji Vám krásné chvilky strávené v mém obchůdku a budu moc ráda, když zanecháte zprávičku, protože každá mě velice potěší a dodá energii k tomu dělat dál to co dělám.

 

Vaše Nika :-)

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám českou poštou, bezpečně zabalené, aby nedošlo k poškození. Zboží odesílám ihned po připsání platby na účet. Při větších objednávkách je možnost po předchozí domluvě i jiný způsob dodání (PPL, GLS, apod.).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nika-design

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--