Domů Profil prodejce Rudolfová Hanka
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Rakovník, ČR
  • 234 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (71) 100%
Nadšenci: 777
Aktivita: aktivní
Prodáno: 234
Registrace: 19.9.2009
Město: Rakovník
Stát: ČR
Důležitá informace: ZBOŽÍ ODESÍLÁME NEJPOZDĚJI TŘETÍ DEN PO OBDRŽENÍ PLATBY. Pokud objednáte současně zboží z našich dalších dvou obchůdků. platíte pouze jedno poštovné!!!!!!

Rudolfová Hanka

/ Prodávající
Novinky
678981
4.12.2017 Jelikož začíme prodávat na adventních trzích, může se stát, že zde vystavené zboží nebude dostpné.
PŘEJI VŠEM POHODOVÝ ADVENT.

Dobrý den, vítám vás opět  všechny v našem obchůdku. Situace donutila maminku vrátit se opět na Fler, kde jsme neměli čas vystavovat a prodávat. Doufáme, že nám opět zachováte vaši přízeň. Jmenuji se Hanka Rudolfová. Pod mým jménem zde prodáváme jako tým.Kamarádka Marta točí,mamka a já malujeme. Zboží, které vám zde budeme nabízet je keramika-kamenina. Kdo má rád hrnečky a vlastně keramiku našich babiček,snad si zde trochu přijde na své.

Keramiku točí moje kamarádka. Je to z toho důvodu, že je opravdový machr a také proto,že malba je časově velmi náročná a nebylo by možné obě věci skloubit. Doufám,že to originalitě keramiky neubere a že nikomu nebude vadit,že se na ní podílí více tvůrců. V letošním roce se chystáme otevřít řemeslné dílny pro veřejnost,kde bude možnost vidět,jak naše keramika vzniká. V dílnách bude možné zhlédnout i mnoho dalších tvůrců a starých řemesel.Např. varna mýdla,což je další mánie. Při malování si můžeme hrát s barvami a kombinovat  donekonečna. Stejné je to i s vůněmi,nekonečná škála možností. Vůně,byliny,oleje,jejich účinky na pleť.....

S malbou keramiky začala moje maminka před cca 15ti lety. Motivy jsou navrhované maminkou.Keramika je točená na kruhu,popř.tvarovaná. Pálená je na 1200 stupňů,čili kamenina. Motivy jsou  hodně náročné na čas,snažíme se je co nejvíce propracovávat-žádná rychlá niť :) Proto je zboží i trochu dražší. V naší keramice můžete vařit,péct,mikrovlnit, Jen myčku nedoporučujeme. Malba je na režném střepu ,a je to malba-čili myčka by ji mohla odírat.Ruční mytí a drhnutí vůbec nevadí.Keramiku lze postupně doplňovat do rozsáhlých souprav. malby jsou silně ovlivněné pucláky po prababičce,i když motivy jsou vlastní.Jedná se tím pádem o autorskou malbu.Ještě bych chtěla dodat,že osahat si naše zboží můžete na různých řemeslných trzích,hradech a zámcích.  Pokud jste dočetli až sem,tak děkuji za váš zájem a doufám,že jsem moc nezdržovala.

S přáním hezkého dne Hanka a Martina z Deštné

                          

Nový obchůdek s další tvorbou-dilnatina :)

Způsob dopravy
Česká pošta,balík.K poštovnému je započítáno pojištění a křehké zboží.Zboží zasíláme i ve větším množství,probalené důkladně v dřěvité vlně. K majiteli doputuje vždy v pořádku. :)
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Rudolfová Hanka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--