Domů Profil prodejce AMIKAP
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Kunovice, ČR
  • 2469 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (314) 100%
Nadšenci: 362
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2469
Registrace: 10.4.2015
Město: Kunovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Pokud máte zájem o zboží, u kterého mám napsáno, že "je pouze na dotaz" nebo že "jsem ho dala do kamenného obchodu" - PROSÍM - první se PTEJTE, než uděláte objednávku. Děkuji.

AMIKAP

/ Prodávající
Novinky
1095224
26.2.2024 Do 11.3. sleva 15% na kraslice. Vložte kupón DUC-KZE-E5L

 

Dobrý den,

vítám Vás v našem obchůdku Stydlivý úsměv 

Většinu šperků můžu upravit podle přání zákazníka, t.j. zvětšit či zmenšit náramky, k náhrdelníkům přidat prodlužovací řetízek, u náušnic můžu za příplatek vyměnit bižuterní háčky za háčky z chirurgické oceli.

Vyšívané a vypalované ubrusy můžu vyrobit i na zakázku na přesně zadaný rozměr (pokud to vzor dovolí). Prát je můžete normálně v pračce na 40°C a žehlit tak nějak přiměřeně teplou žehličkou, ne úplně na plno, už se mi stalo, že se mi ubrus spálil - přece jenom je to umělina... Hluboce přemýšlí

Z látek, ze kterých tu mám povlaky, můžu ušít i jiný rozměr, závěsy nebo třeba ubrusy, teda za předpokladu, že ještě v obchodě budou tu látku mít... Každopádně - zeptat se můžete Stydlivý úsměv

Kdyby se Vám líbilo něco z prodaného zboží, klidně mi napište, pokud budu mít materiál, tak by neměl být problém vyrobit stejný nebo podobný kus.

Otevřela jsem obchůdek s manželovými dřevěnými výrobky Lamberjack. A tady - ve Snake Eye jsou šperky z minerálů od mé dcery.

Pokud si objednáte v některém z našich profilů a zároveň u prodejců  Navika , U Zrzky v krabici nebo Freya Stones, budete platit jen jedno poštovné. (Informujte mě o tom ve zprávě )

A nevadí mi, když si sem někdo přijde pro inspiraci Velký úsměvMrkáček

Svatý Florián na hasičském praporu

Svatý Florián na jednom hasičském praporu

 

Dcera chtěla

Dcera chtěla "něco se Snoopim" :-)

 

Jedna červená krojová vesta

 

Vlčnovské nohaviceVlčnovské nohavice

 

 Srnky a bažant z jednoho mysliveckého praporu.

Svíčky a vonné dekorace odlité do forem nejsou odolné vůči oděru, taky je nenechávejte na slunci nebo blízko nějakého topení, mohla by Vám z nich vzniknout nějaká jiná dekorace nejspíš ve tvaru roztečené placky Velký úsměv

Psát tu jak se používaní svíčky mi přijde zbytečné, to snad ví i děti ve školce... Nejsme přece v Americe, abyste na mě vysoudili miliónové odškodné, když Vám vyhoří dům, protože jsem u svíček neměla návod k použití Velký úsměv Ale pro jistotu: nenechávejte je hořet bez dozoru a blízko jakýchkoliv hořlavých předmětů.

 

Vonné dekorace a svíčky Vám můžu vyrobit na přání v barvě jakou si budete přát a můžete si vybrat z následujících vůní: Arktický oceán, banán, brčál, broskev, břečťan, citron, černá višeň, černý hrozen, černý rybíz, damašský květ, divoká višeň, eukalyptus, eukalyptus citriodora, fialka, fressie, heřmánek, hřebíček, jahoda, jasmín, jablko, karafiát, kokos, konvalinka, ledový vítr, les, levandule, lilie, litsea cubeba, magnólie, malina, mandarinka, máta peprná, mateřídouška, medová růže, mléčná čokoláda, moře, pomeranč, rozmarýn, růže, skořice, šeřík, tea tree, tutti frutti, tymián, vanilka.

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od AMIKAP

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--