Domů Profil prodejce Bellflower
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Praha, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 16
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 24.5.2015
Město: Praha
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 22.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Bellflower

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Výroba přání a dekoračních předmětů 

Dobrý den, vítejte!

Pokud jste - jako většina z nás - šli někdy popřát oslavenci s obálkou, možná jste si připadali poněkud „obyčejně“. Jestli vám koupené ozdoby připadají příliš prefabrikované nebo banální a přemýšlíte-li, čím se v dobrém slova smyslu odlišit, zkuste ozdobit obálku papírovou květinou, kterou se jistě nebude moci pochlubit nikdo další…

Pokud tedy míříte na svatbu, oslavu narozenin, svátku, promoci či kamkoliv jinam s obálkou či dárkem ..... pro Vás jsou zde originální květiny. Lze je nalepit na obálku přání, dárek, dárkový balíček, krabičku či koš nebo jimi např. vyzdobit stůl.  

 

 

 

Stejně jako živá květina, je i ta papírová krásná, křehká - ale nezvadne vám:-)  Nabízím převážně květiny jednobarevné, dvoubarevné, v některých případech vícebarevné. Ozdoby vytvářím buď pouze z kvalitního německého origami papíru značky Bringmann (rozměry 15 cm x 15 cm), nebo ještě kombinuji tento papír s luxusním japonským ručním papírem. Jedná se o papír washi, který se běžně vyrábí z vláken kůry stromu gampa a je zdobený zlatým květinovým dekorem. Od ceny a kvality tohoto papíru se odvíjí i vyšší cena „japonských“ ozdob. Počet ozdob, v nichž je použit japonský papír, je kvůli současné nedostupnosti papíru limitovaný.

Květiny mají rozměr 10,5 x 10,5 cm, není tedy problém nalepit je na většinu standardních obálek. Květina je na spodní části opatřena oboustranně lepicím čtverečkem. Na přání je samozřejmě možné vyrobit květinu i bez něj. Budete-li mít jakýkoliv dotaz, prosím kontaktujte mě.  

 Vše je vyrobeno ve stoprocentně nekuřáckém prostředí.

Na přání mohu k zásilce přiložit i bílou obálku standardního rozměru C6 - 162 x 114 mm. Cena zásilky bude zvýšena o 2 Kč. Běžně obálka není součástí zásilky.   

 

Odesílání zboží

Zboží odesílám do tří pracovních dnů od připsání platby na účet. Pokud se odeslání zdrží, vždy oznámím předem. Zboží je možné do 14 dnů bez udání důvodu vrátit zpět. Zboží nezasílám na dobírku. Fakturu přikládám do balíčku. Nejsem plátce DPH.

 

Poštovné, způsob balení zásilky

Vzhledem ke křehkosti zásilky se snažím květiny maximálně ochránit, balím do pevného kartonu a několika vrstev bublinkové fólie. Na přání  mohu také vložit do pevné plastové krabičky se závěsem (krabičku lze znovu využít jako dárkovou a je součástí některých sad). Cena poštovného a balného začíná na 57 Kč. Zásilky zasílám jako doporučený balíček prostřednictvím České pošty. Pokud jste z Prahy, je možné osobní předání.

 

Děkuji Vám za návštěvu obchůdku a přeji pěkný den. 

 

Nabízím převážně květiny jednobarevné, dvoubarevné, v některých případech vícebarevné. Ozdoby vytvářím buď pouze z kvalitního německého origami papíru, nebo ještě kombinuji tento papír s luxusním japonským ručním papírem. Jedná se o papír washi, který se běžně vyrábí z vláken kůry stromu gampa a je zdobený zlatým květinovým dekorem. Od ceny a kvality tohoto papíru se odvíjí i vyšší cena „japonských“ ozdob. Počet ozdob, v nichž je použit japonský papír, je kvůli současné nedostupnosti papíru limitovaný.  Květiny mají rozměr 13 x 13 cm, není tedy problém nalepit je na většinu standardních obálek. Je možné je nalepit také například na stužku dárkových krabiček, balíčků, použít je na výzdobu stolu atd. Květina je na spodní části opatřena oboustranně lepicím čtverečkem. Na přání je samozřejmě možné vyrobit květinu i bez něj. Budete-li mít jakýkoliv dotaz, prosím kontaktujte mě.  

Na přání mohu k zásilce přiložit i bílou obálku standardního rozměru C6 - 162 x 114 mm. Cena zásilky bude zvýšena o 2 Kč. Běžně obálka není součástí zásilky.  

Odesílání zboží

Zboží odesílám do tří pracovních dnů od připsání platby na účet. Pokud se odeslání zdrží, oznámím předem. Zboží je možné do 14 dnů bez udání důvodu vrátit zpět. Zboží nezasílám na dobírku. Fakturu přikládám do balíčku. Nejsem plátce DPH.

 

Poštovné, způsob balení zásilky

Balím ozdoby do pevných krabiček a bublinkové fólie, jsou chráněné proti nešetrnému zacházení. Cena poštovného a balného začíná na 79 Kč. Zásilky zasílám jako doporučený balíček prostřednictvím České pošty. Na způsobu doručení se lze dále domluvit.

 

Děkuji Vám za návštěvu obchůdku a přeji pěkný den. 

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučený balík do 500g, pevná plastová krabička
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Bellflower

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--