Domů Profil prodejce HaCesar
  • Prodejce od r. 2015
  • Karviná - Hranice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 20.6.2015
Město: Karviná - Hranice
Stát: ČR

HaCesar

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém světě barev, které intuitivně vkládám do svých "obrázků" - obrázků malovaných tzv. ENKAUSTIKOU. Pigmentové vosky nanáším na speciální žehličku a maluji na enkaustický nebo křídový papír. Ráda rovněž kreslím pastelkami.

Nemám žádné umělecké vzdělání. Věřím však tomu, že v každém z nás dřímá tvůrčí duch. Jen si ho všimnout a nechat ho "promluvit" ...

"Žádný spěch, žádný strach. Jsi tu jen na krátké návštěvě, tak se nezapomeň zastavit a přivonět ke květinám." (Walter Hagen)

 

Jmenuji se Halina Císařová.

Zní to asi zprofanovaně, ale opravdu téměř celým mým životem mě doprovázejí pastelky a obyčejná tužka (ráda kreslím). Nedávno jsem objevila kouzlo enkaustiky (malování horkým pigmentovým voskem speciální žehličkou na enkaustický papír).

Svou původní profesi - stavařinu - jsem už dávno opustila a život mě "zavál" do říše čísel a "má dáti - dal". Ano, zabývám se účetnictvím. Nejen prací je však člověk živ :-)

Mám ráda přírodu, turistiku - mou srdeční záležitostí jsou Vysoké Tatry.

Mám ráda moudré knihy.

Mám ráda malé děti a ráda je pozoruji - projevuji se spontánně, jsou nezištné, mají čistou duši (tabula rasa), jsou pravdomluvné a upřímné. Jsou rovněž moudré, na což my, dospěláci, často zapomínáme. V mnohém mohou být pro nás inspirací.

Mám ráda vůni ranní kávy. Mám ráda chvíle hluboké "meditace", kdy kreslím nebo maluji. Přestávám vnímat čas, jsem "teď a tady" a nechám se vést intuicí a srdcem - otevřeným srdcem... Mám ráda abstrakce a fantaskní krajinky - do nich se mi lépe promítá určité poselství, vize, nálada...

Mám ráda obyčejnost a zdravý selský rozum.

S vděčností a tichou radostí vítám každé nové ráno - umožňuje mi totiž vytvářet s ostatními jednotu a zúčastňovat se pozemské "plavby" zvané život...

Mějte krásné dny!

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám doporučeně do 5 pracovních dnů Českou poštou pečlivě zabalené.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od HaCesar

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--