Domů Profil prodejce betka.kohlertova
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Nové Město nad Metují, ČR
  • 36 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 36
Registrace: 25.6.2015
Město: Nové Město nad Metují
Stát: ČR

betka.kohlertova

/ Prodávající
Novinky
933454
21.2.2021 Zbrusu nové stvoření do pyžamožroutí rodinky. Představuji vám srnečku Nelinku. Pyžamožroutka první kategorie, která schová nejen pyžamko, ale také různé tajné poklady vašich miláčků.
Je heboučká na dotek, takže děti mají rázem i novou mazlící kamarádku.

Pyžamožrout, muchláček, polštářek, tajná skrýš – 4 v 1

Představuji vám zbrusu nové stvoření – dětmi milovaného pyžamožrouta a muchlacího medvěda, který nesmí chybět při žádné legraci!

Méďa je veliký cca 35 cm, takže tak akorát, aby se vešel spolu s vaším zlatíčkem do každého brlohu!

Díky svým rozměrům může sloužit nejen jako pohodlný a praktický polštářek, do kterého se každé ráno schová pyžamko, ale také jako skrýš na všelijaké tajné poklady. No a díky svému heboučkému kožíšku je to výborný muchlík, který zbožňuje drbání za ouškem ?. 

Méďa je určen pro děti od 3 let, ale narodil se z látek atestovaných pro děti do 3 let. Jeho povrch je z parádně měkoučkého a heboučkého atestovaného coral fleecu, velmi příjemného na omak, vnitřní část na pyžamko nebo tajné poklady je ze 100 % bavlny. Výplň, která z něho dělá praktický polštářek je ze 100 % polyesteru. Zapínání je na zip, který má sice zoubky, ale nekouše.

Děti se mohou s Beartym z legrace klidně i prát, ale vy ho raději perte jen ručně na 40 °C nebo v pračce na šetrný program. Beaty bohužel nemá vůbec rád sušičku a raději si bude sušit kožíšek třeba na topení.

No a na závěr důležitá informace. Vystavené pyžamkožrouti jsou ihned k odeslání, ale můžete si také navrhnout vlastního pyžamkožrouta na míru podle vzorníku. ? Zvolte si barvu kožíšku i doplňkové bavlněné látky a pyžamkožrout je stvořen dle vašeho přání přímo do vašeho brlohu!

Způsob dopravy
Objednané zboží zasílám prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku, u zboží s vyšší cenou, popř. větších rozměrů jako balík na poštu nebo balík do ruky, a to až po úhradě zboží na účet. Dále zboží odesílám prostřednictvím Zásilkovny a to pouze na pobočku Zásilkovny.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od betka.kohlertova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--